2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70404 بازدید | 532 پست
ممنونم بخاطر تاپیکی که زدی...خیلی ارومتر شدم.خواهرم فردا عمل داره ب شدت نگرانش بودم.خودمم مثل خواهرم ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباشید. باور کنید عمل خیلی راحتیه تنها سختیش همین آزردگیه که خوب شما یک خالم از صورتت برداری این آزردگی هست.

من الان قرص هرروز ناشتا مصرف میکنم و تا یک ساعت هیچی نمیخورم هیچ مشکل خاصی هم ندارم دقیقا مثل قبل عملم هستم.  

ممنونم بخاطر تاپیکی که زدی...خیلی ارومتر شدم.خواهرم فردا عمل داره ب شدت نگرانش بودم.خودمم مثل خواهرم ...

ببین عزیزم زمانی که کلا تیروئید نداری خوب مثلا باید تا آخر عمر دارو مصرف کنی ولی هیچ مشکلی روی روزمرگی و زندگیتو هیچی نداره پزشک خودش هرچند ماه آزمایش میده تا دُز مناسب قرص برات مشخص شه الان من روزی یکی میخورم و فقط جمعه ها دوتا. 

انشاالله هم خودتون هم خواهرتون بهبودی پیداکنید سر سوزن هم جای نگرانی نداره.

بعضیا ممکنه تا دُز دارو روی بدنشون جواب بده همون اول بعد عمل کنی حالت افسردگی یا چاقی و لاغری پیدا کنن که خیلی کم اینجوری میشن و خیلی گذراست سریع برمیگرده به روال قبل. من که خدا روشکر هیچ مشکلی نداشتم و به پیشنهاد دکتر قرص ایرانی گرفتم چون با توجه به شرایط گفت یکوقت ممکنه قرص خارجیش نیاد و بدنم عادت کنه به اون اذیت میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم زمانی که کلا تیروئید نداری خوب مثلا باید تا آخر عمر دارو مصرف کنی ولی هیچ مشکلی روی روزمر ...

ممنون عزیزم.خواهرم عمل کرده منتها همش میگه حس میکنم یچیز تو گلوم گیر کرده.شما هم اینجوربودید؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

ببخشید الان شما هرچندوقت یبار میرید آزمایش و دکتر؟من فکرش رو میکنم تا آخر عمر تحت نظر پزشک بودن سخته..حالا جدای از هزینه هاش.وگرن با قرص ناشتا مشکلی ندارم  بازم اگر ۶ ماه یبار آزمایش و دکتر باشه اونم اشکال نداره ولی دو سه ماه یبار واقعا اذیت کنندست.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
ممنون عزیزم.خواهرم عمل کرده منتها همش میگه حس میکنم یچیز تو گلوم گیر کرده.شما هم اینجوربودید؟

آره تا یکی دو ماه طبیعیه. اصلا مهم نیست تازه ممکنه موقع غذا خوردن یا قرص خوردن فکر کنی داخل گلو‌گیرمیکنه.

از ورمه و اصلا چیز مهمی نیست باید صبرکنه خودش خوب میشه جتی ممکنه گاهی گرفتگی صدا پیدا کنه من خودم چون بیشترش سمت تارهای صوتیم بود قشنگ دوسه ماهی هرازگاهی یکهو صدام میگرفت یا وقتی خیلی حرف میزدم یا با صدای بلند

ببخشید الان شما هرچندوقت یبار میرید آزمایش و دکتر؟من فکرش رو میکنم تا آخر عمر تحت نظر پزشک بودن سخته ...

اولین ویزیت یکهفته بعد عمل بعد یک‌ماه بعد هم هر سه ماه. تا یک سال بعدم مثل الان هر ۶ ماه یا یک سال چون جواب آزمایشهام خوب بوده . درکل بعد حتی میتونی دکتر هم دیگه نری مگه موقعی که تصمیم به بارداری داشته باشی که مهمه تحت نظرباشی

به خواهرتون بگید اصلا نگران نباشه یکم دیگه بگذره از قبل هم سرحال تر و بهتر میشه من حتی الان ذره ای از جای عمل مشخص نیست در حد یک خط سفیده که به هیچ عنوان کسی حتی متوجهش نمیشه مثل خطوط گردنه. فقط مناسفانه توی خواب زخم جای درن ها رو خاروندم و کنده شپ همون یکم رد انداخته که دکتر گفت خواستی لیزر کن وگرنه به نظرمن اصلا به چشم نمیاد خودت حساسی.😆

تشکر عزیزم

برا منم دعا کن واقعا میترسم از عمل.

برا خواهرم فقط یطرف رو برداشتن ولی میگن ممکنه طرف دیگه برا جبران زیاد کار کنه و باز بزرگ بشه..نمیدونم.فعلا که به همین تصمیم دکتر اکتفا کردیم برا خواهرم

تشکر عزیزم برا منم دعا کن واقعا میترسم از عمل. برا خواهرم فقط یطرف رو برداشتن ولی میگن ممکنه طرف د ...

پس خواهرتون ندول خوش خیم داشته. نه اون کار میکنه اصلا جای نگرانی نیست دخترخاله منم نصف تیروئیدش برداشته شده تا یک مدت قرص خورد بعد کم کم نیمه دیگه خودش شروع به جبران کرد نه تیروئید بزرگ شده نه هیچ‌مشکلی داره کاملا عالی حتی الان قرص هم‌نمیخوره فقط سالی یکبار میره یک‌چکاب همین.

الان بدنش تو شُکه همونجور‌که غدد پاراتیروئید ممکنه تا چندوقت کار نکنه و برای همین قرص کلسیوم چندروزی باید به این خاطر مصرف کنی و خودش مجدد به کار میفته بدن خودش جبران میکنه و خود رو تطابق میده کم کم نیمه تیروئید شروع به فعالیت و جبران اون کمبود میکنه.

شما هم‌نگران‌نباش عزیز دلم الهی خدا سلامتی بده بهت در نهایت هم اگه یکوقتی عمل لازم شد به عنوان یک نفر با تجربه برداشت کل تیروئید بهت میگم هم عمل ساده ایه هم اصلا هیچ تاثیری توی هیچ بخش زندگیت نمیزاره

پس خواهرتون ندول خوش خیم داشته. نه اون کار میکنه اصلا جای نگرانی نیست دخترخاله منم نصف تیروئیدش بردا ...

ممنون عزیزم.خیلی لطف کردی.

سلام دوست عزیز،ممنون از تاپیک خوبت،خواهر من هم پاپیلاریه،۹ روز پیش عمل کرد ،گردنش ولی هنوز متورم مونه و منتظر جواب پاتولوژی هستیم،

توی جواب پاتولوژی علاوه بر اینکه نوعش به صورت قطعی مشخص میشه،پخش شدنش هم معلوم میشه؟

سلام دوست عزیز،ممنون از تاپیک خوبت،خواهر من هم پاپیلاریه،۹ روز پیش عمل کرد ،گردنش ولی هنوز متورم مون ...

نوع توده و خارج بودن از تیروئید و سایز مشخص میشه و اولین عکس سونو و آزمایشی که بعد عمل میدید پخش شدنش رو مشخص میکنه.

در مورد پاپیلاری ذگه پخش هم خدایی نکرده بشه جای نگرانی نداره چون خیلی دیر رشد می‌کنه و با چند جلسه ید درمانی کامل از بین میرم اصلا چیز سختی نیست. برای خودم که قرار بود یکجلسه برم که آزمایشم‌نشون داد لازم نیست.

در مورد ورم گردن هم طبیعیه عزیزم شاید حتی تا سه ماه هم هرازگاهی ازین ورم ها گرفتگی صدا و احساس وجود چیزی داخل گلو‌باشه و گردن درد خفیف که همشون طبیعیه

نوع توده و خارج بودن از تیروئید و سایز مشخص میشه و اولین عکس سونو و آزمایشی که بعد عمل میدید پخش شدن ...

سلام 

دوست عزیز خواهر من هم چند روز عمل پاپیلاری انجام داده و الان دچار لکنت شده 

خیلی نگرانم 

یعنی لکنتش رفع میشه 

شما اطلاعاتی ندارین ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام  دوست عزیز خواهر من هم چند روز عمل پاپیلاری انجام داده و الان دچار لکنت شده  خیلی ن ...

نگران نباشید من تا یک ماه گرفتگی شدید صدا داشتم گاهی صدام درنمیومد و یک ماه بعد هم کم و بیش. اما اگه لکنت هست بریده بریده گفتن کلمه ها شاید تاثیر بیهوشی باشه اما هنوز زوده برای نگران شدن. بازرید ویزیت بعد عملش که دکتر رفت درمیون بزاره