2777
2789
عنوان

دعایی که درحد معجزه باشه

193 بازدید | 14 پست

سلام دوستای من شب بخیر .من تازه ختم قرانمو تموم کردم برام دعا کنین که شر کسی که از زبونش و کاراش رنج میبرم از زندگیم بیرون شه واقعا حرفاش سنگینه و .‌‌.

برام دعا کنین با دلای پاکتون که تا تولد نی نیم مشکلات زندگیم برطرف شده باشه طاقت ندارم سرزایمان ناراحتی بکشم.

نذر یس واسه حمزه سیدالشهدا کردم تا الان ۱۳ تا خوندم . امروز اولین بار چندباری دعای مقاتل خوندم با معنی .‌.امروز بشددت تحت فشار بودم دعای علقمه خوندم ارومم کردن . 

نمیدونم واقعا خدا جوابمو میده یعنی ..یاخدا که صدامو بشنوه .

نذر کردم ماهی مقداری واسه ایتام میدم ان شاالله همه چی حل شه . 

ان شاالله شما دوستای خوبمم به هرچی میخواین برسین.

شما از ذکر مجرب یا دعایی معجزه دیدین؟

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز شب قبل اذان صبح ک بعدش ۱۴صلوات ۴۰تا یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی ۱۴صلوات

واقعا شما تجربه داشتین..

همه چیو بسپار ب خدا  خدا توانایی حل همههههه ی مشکلاتتو داره هر بار سنگینی که داری بسپار ب خدا ...

چه خوب . حالا من یه مدته نمیدونم چرا نمیتونم . انگار ته دلم یه ترسی از نشدن هست

چه خوب . حالا من یه مدته نمیدونم چرا نمیتونم . انگار ته دلم یه ترسی از نشدن هست

همین ترسه این ترسه نمیزاره ب اهدافت برسی ب خدا بگو میدونم اجازه نمیدی هیییچ ترسی جلوی ایمان من ب تو دیواار بکشه و ب خودت بگو کشتی های منم بالاخره ب یه دریای اروم میرسه صبورانه منتظرش باش ی روز میاد که ب همه هدفات رسیدی و داری برای هدفای جدیدت جا پهن میکنی 

دیر یا زود ب خواستت میرسی خدا باید ترو بهشون برسونه تو چرا میترسی از خدا بالاتر ؟!

نسخه آیت ا..بهجت هستش و رد خور نداره؛با ایمان به رحمت خدا انجام بده و ان شاءالله زودی بیای تاپیک حاج ...

وااااای الهی امییییین خدا از دهنت بشنوه واسم دعا کن دوست خوب.

حتما🌸🌸توهم برام دعا کن؛دعای ادم ها در حق هم مستجاب میشع🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد. 

همین ترسه این ترسه نمیزاره ب اهدافت برسی ب خدا بگو میدونم اجازه نمیدی هیییچ ترسی جلوی ایمان من ب تو ...

مرسی عزیزممم 

اره قبلا اینجوری نبودم. نمیدونم چمه 

بازم مرسی👄👄👄💕