2777
2789
عنوان

بخش جدید در نی نی سایت

6983 بازدید | 85 پست
مدتها بود که دوست داشتیم اعضا نی نی سایت برای نمایش عکس و فیلم هایشان بخش مستقلی در نی نی سایت داشته باشند.

انشاله تا پایان مهر ماه هر دو بخش عکس و فیلم به بهره برداری خواهد رسید.

در بخش عکس و فیلم مسابقات ماهانه بین کاربران خواهیم داشت که براساس رای کاربران و نیز براساس هیئت داوری جوایزی اهدا خواهد شد.

فعلا بخش ویدئو آماده تست شده است.

برای این بخش از همان یودر و نیم های نی نی سایت استفاده کنید و نیاز به ثبت نام مستقل ندارد.
ویدئو های خودتان را اپلود کنید . . . نی نی یارها بعد از مرور انها را منتشر خواهند نمود.

لطفا از درج فیلم هائی که بزرگسالان در آن به نحوی حضور دارند که شاید بعدا از نمایش آن خوششان تیاید و یا راضی نباشند خود داری کنید.
مراعات حجاب و موارد قانونی بدیهی است.

ما علاقه مند هستیم فیلم هایی که در مورد کودکان، شیرین کاری هایشان، کلیپ های تولدشان و نیر فیلم های اموزشی و اطلاع رسانی در این بخش توسط کاربران نمایش داده شود.
تیت تحریریه نی نی سایت هم در حال تولید برنامه تخصصی در موضوع بارداری و بچه داری هست که به محض تکمیل صداگزاری در سایت منتشر خواهد شد.

شرکتها برای استفاده تچاری و تبلیغاتی تماس بگیرند (امکان ایجاد کانال های اختصاصی برای نمایش ویدئو های شرکت ها مهیاست) (zahed@ninisite.com)

این هم نشانی بخش رسانه فیلم و صدا:
http://media.ninisite.com/
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسی عمو زاهد
مــن خــودم هــســتــم و یــک حــس غــریــب،کــه بــه صــد عــشــق و هــوس مــی ارزد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم . .

لطفا اگر مشکلی در هنگام کار داشتید ( به دلیل دوره تست چنین مشکلی ممکن است باشد) در همین تاپیک یا تماس با ما بنویسید رفع شود
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2805
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
2810