دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مامان مهرسا اتفاقا بی احترامی که شمالی ها به تهرانی ها میکنن هیچ شهری نمیکنه مغازه میری جنسو دوبرابر حساب میکنن وقتی میبینن تهرانی هستی کارت گیر بیوفته اصلا محلت نمیدن مگه یه تهرانی دیگه پیدا شه کارتو راه بندازه
یعنی ما شمالیا همچین ادم بدبختو بخیلی هستیم؟من که ندیدم
من نمیدونستم یه خبر تعطیلی مدارس اینطوری بلبشو میشه بچه ها این یه اگاهی بود برای مامانایی که فردا بچهاشون دبستانی هستند همین دیگه شهرستانی وتهرانی وایچیزا چه صیغه ایی نمیدونم
مامان مهرسا جون همه جا عزیزم خوب و بد داره همین اصفهان اگه کسی بره توی بازار میدان شاه هر چی بخره بهش می ندازن حتی ما خودمون هم که بریم همین طوره ولی جاهای دیگه این طوری نیست شمال هم همین طوره ... من ماه پیش اونجا بودم ویلای اول که گرفتیم خیلی بی انصاف بود و لی دومی اینقدر ماه بودن ... همه جا خوب و بد داره
مامان مهرسا جون نه گلم این چه حرفیه ولی خدایی برای منم اتفاق افتاده چالوس میریم در ماه دو بار یا ی بار خدایی داغونم میکنن ولی اینم بگم بازار روزشو رفتم ی مغازه دار مهربون بود با شوشو کلی حال کردی آدم خوب یا بد همه جا هست