2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم من مسعودی گرفتم راضیم البته خیلی زیاده از الان بخوایی سه پایه رو بخری نمی‌رسی تموم کنی اصلا

پایه یازدهمم گلم

بسته ش چطوره؟ خوبه؟ درصدت چطوره؟

Army_forever💜

من ، پیمان کامیار بی نظیره

ولی دوستم از گلینا استفاده میکنه میگه مسعودی هم خوبه اونم راضیه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

کامیار خوبه ولی عالی نیست یه پایه‌ای لازمه که خودت داشته باشی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
من ، پیمان کامیار بی نظیره ولی دوستم از گلینا استفاده میکنه میگه مسعودی هم خوبه اونم راضیه

کامیار مال حرف آخره؟ چطور درس میده؟ خوبه؟ درصد هات چطوره؟

Army_forever💜
پایه یازدهمم گلم بسته ش چطوره؟ خوبه؟ درصدت چطوره؟

بعضیا میگن خیلی فرمول میگه ولی بنظر من به اندازست و همونم باید درک کنی من الان همه سوالا رو راحت جواب میدم درصد آزمون نمیرم ولی خودم تست میزنم درصد میگیرم ۸۰ 

کامیار مال حرف آخره؟ چطور درس میده؟ خوبه؟ درصد هات چطوره؟

آره مال حرف آخره،گفتم که بی نظیر، مثل کامیار وجود نداره بشرطی که توهم تلاشتو بکنی‌

کلاس چندمی؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ببین میتونی یه تیکه از تدریس هر دبیر بینی بعد انتخاب کن شاید یه دبیر برای یکی خوب نباشه ولی تو باهاش ...

ی کلام حرف حساب👍