2777
2789
ساشه ال ارژتین فور اور میخوره قبلا هم شربت ارژیتال...

من خودم ٣،٤سانت بلندترشدم بعد ازبلوغ...پسردايى ام از١٦٨تا١٨٥قد كشيد..پسرعموم١٦٣،٤بود با همين قرصا وورزش تا١٧٦بلند شد..حالا ايناپسرن ولى من همكلاسيا مدرسه أمم يادمه يكى اشون بود شايد١٦٣اينا ولى يهو تو دبيرستانتا١٦٨اينا رشد كرد بااينكه پدرمادرش هردو قدمتوسطى داشتن قد برادرش١٧٠بود..واقعا به انرژى كه ميدين توجه كنين..دوست خواهر واقعا شايددرحد٨سانتم رشد كرديهو..بعيد بدونم قددخترتون از خودتون كوتاه تر بشه مگراينكه ورزش خاصى مث ژيمناستيك كرده باشه چون دخترمربى ويصمون حدود١٥٥بودقدش همسرش١٧٥ولى يهو دخترشون ١٥٠بيشتررشدنكرد بااينكه الان١٩سالشه چون انگاربراثر فشارصحفات رشدش زود بسته شد بااينكه اندام جنسى بارزى داشت وحتى دست هاش وصورتش از حالت طبيعى بزرگتروبالغ بود ولى قدش رشد نكرد

عزیزم هیچکس قدش تو دوازده سالگی متوق نمیشه 

کدوممون قدمون همونیه که تو دوازده سالگی بوده دختر. شما تا بیست سالگی سالی دوسانت رشد میکنه 

حتی ممکنه تو پونزده سالگی جهش رشد داشته باشه 

انقد به خودت و بچه استرس نده 

بعد از پریود فقط رشد کمت میشه 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌دوست عزیز.شرایط دختر من دقیقا مشابه دختر شماست.کلمه به کلمه حرفهایی که زدید در مورد من ودخترم صدق میکنه.میشه بفرمایید دخترتون رشد کرد یا نه.انقدر که به دخترم رسیدگی کردم و دخترم چشم و گوش بستست که اگر بلند نشه افسرده میشم.

سلام‌دوست عزیز.شرایط دختر من دقیقا مشابه دختر شماست.کلمه به کلمه حرفهایی که زدید در مورد من ودخترم ص ...

سلام... والله رشد چشمگیر نه. در حد میلیمتر میلیمتر.... بعید میدونم دیگه نهایتا بیستر از یکی دوسانت بلند شه.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
خیلی کم در حد چند میلیمتر

عزمزم تاپیکت رو دو بار خوندم .کاملا درکت میکنم خودمم مادرم .کور شدم از بس توی سایتها راجع به قد و بلوغ و تغذیه خوندم .دخترم ۱۲ سالشه ۳ ساله کابوس بلوغ زودرس دارم تا اینکه دیروز بلاخره پری شد قدش ۱۵۷ هست نمیدونم بیشتر میشه یا نه خیلی دوست دارم ۵ سانت دیگه قد بکشه 

دختر شما مثل اینکه به مادرتون رفته .چون گفتین ایشون هم ۱۵۰ هستن .دختر عموی منم به مادر مادرش رفته ۱۵۲ تا ۱۵۰ هست .الان عقد کرده و ماشالا خیلی هم خوشبخته .جالب اینجاست که شوهرش ۱۹۸ هست 

عزمزم تاپیکت رو دو بار خوندم .کاملا درکت میکنم خودمم مادرم .کور شدم از بس توی سایتها راجع به قد و بل ...

اینهمه ژن بلندتر واقعا بی انصافی بود... اونم با اون همه رسیدگی که من کردم...  

سلام... والله رشد چشمگیر نه. در حد میلیمتر میلیمتر.... بعید میدونم دیگه نهایتا بیستر از یکی دوسانت ب ...

سپاسگزارم که پاسخ دادید.ناامید نشیم،تلاشمون رو میکنیم انشالله که نتیجه میگیریم.

ببخشید الان چند سالشه و قدش چقدره،میگن تا 16 17سالگی سالی 2سانت اضافه میشه

رفته تو ۱۳ سال. الان فکر کنم ۱۵۳ یا ۱۵۴ باشه. خیلی رشد میلیمتری کم داشته . دو سانتم اضافه شه راضیم