2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
فعلا غذای نفخ دار نخور. دخترت نمیتونه چیزی غیر شیر بخوره. شکمشو با روغن زیتون یا اگه نداری با هر روغنی چرب کن. نشد هم فعلا غذای خودتو رعایت کن
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
چند عدد هل بشکن بنداز داخل عرق نعناع کمی بمونه خیس بخوره بعد از صافی ردش کن بخورید،خوب میشید
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
بهترین و ارزون ترین درمان، عرق نعنا و نبات، یا عرق رازیانه و نبات هست. هم خودتون بعد از هر وعده ی غذایی بخورین، هم روزی یه بار یا دوبار به دخترتون بدین
خدایا شکرت .... خدایا بهم صبر و ظرفیت و عافیت و برکت بیشتری بده، تا بیشتر و بهتر قدر نعمت های تو رو بدونم ... خدایا شکرت
این روشو امتحان کن: http://babycenter.blog.ir/1392/11/07/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DA%98-%D9%86%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85 ضمن اینکه مواد غذایی نفاخ رو از گوگل سرچ کن و از وعده غذاییت تا حد امکان حذفشون کن. شاد باشی.
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!