2777
2789

حیف

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تروخدا تایپیکامو گزارش بزنید بترکن

واستون صلوات میفرستم 

شناسایی شدم . خواهش میکنم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من از این تستای بینی و حلق دادم دیروز 🥺

گرونه ۳۰۰

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
بهترین راه اینکه که پیش فرض کنی کروناست و خودت رو قرنطینه کنی

فقط این ملت به فکر خودشونن فقط همه میگندقرنطینه کن خب بعدش چی مممکنه بمیرم 

فقط این ملت به فکر خودشونن فقط همه میگندقرنطینه کن خب بعدش چی مممکنه بمیرم 

وا؟ بابا نصف آدمهای اطراف من کرونا گرفتن 

چرا بمیری

حداقل اطراف من ۵تا خانواده هستن که کرونا گرفتن و تست اصلا ندادن چون تابلو همه خانواده علائم متفاوت داشتن فهمیدن کروناست

همشون هم خوب شدن

وا؟ بابا نصف آدمهای اطراف من کرونا گرفتن  چرا بمیری حداقل اطراف من ۵تا خانواده هستن که کرونا ...

من دکتر بهم آموکسی داده تازه خیلی راحت بهم دست زد  تبمو گرفت نداشتم سرم زدم اومدم خونه بی حالم و گلودرد  سرفه ام هستا ولی خب چرکیه گلوم 

چه علائمی داری که می ترسی تب بالا داری ۳روز؟

تب ندارم بی حالم سرفه چرک گلو  گلو درد مثل سرماخوردگیهای قبل کرونام بو ومزه هم میفهمم حس میکنم چشاییم یکم کم شده شایدم تلقینه 

چه علائمی داری که می ترسی تب بالا داری ۳روز؟

اگه کرونا بود دکتر آزیترومیداد نه آموکسی 

من دکتر بهم آموکسی داده تازه خیلی راحت بهم دست زد  تبمو گرفت نداشتم سرم زدم اومدم خونه بی حالم ...

علامت های نگران کننده یکیش تب بالاست

بعد سرفه هایی که خیلی شدید باشن 

استراحت کن حمام نرو هرچی میتونی بخواب و مایعات گرم بخور

و اصلا نترس

باور کن اطراف من همه با این علائم خوب شدن

علامت های نگران کننده یکیش تب بالاست بعد سرفه هایی که خیلی شدید باشن  استراحت کن حمام نرو هرچ ...

سرفه هام خشک نیست  ولی میترسم