2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون برای یه دختر مجرد چنین جمله ای رو بنویسه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 86 پست
امروز همه زدن تو کار استادا😁

🤭🤭🤭ای بابااااا بیچاره زن استادآ

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

سلام     استارتر  و بعضی خانمها   پا رو ترمز  باشه   تو زندگی مشترک خوبه    نمیشه  هر چیزی  را بزرگ  جلوه   داد  

بعضی کلمات  را نمیشود همیشه  از بُعد منفی بیش نگاه کرد 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یازده سال هست توی دانشگاهم و حدود چهار پنج ساله با چشم خودم دارم می بینم، قشر اساتید داره به قهقهرا میره، فساد اخلاقی بیداد می کنه. 

همون آدمهایی که بسیار باشخصیت و متین بودن، الان افتخارشون لاس زدن و رفیق شدن با دانشجوهاست. 

جالب نیست

به قول کاربر اوپرا،ادبیات اساتید دانشگاه این نیست

دانشگاه محیط فرهنگی و آکادمیک هست و جای اینجور صحبت‌ها نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
زیرکی جالبی داشتی انسانها گاهی پر از ضد و نقیضن

فدات ببین حالا نظر تو چیه  بعد میدونی الان چیکار میکنه 

اونروز برام اینو نوشت بعد فک کرد من ناراحت شدم پاکید

بعد الان برام مینویسه حله..... حله ..... 

یعنی دیگه چشات نمینویسه

بنظرت از من خوشش اومده؟ 

🤭🤭🤭ای بابااااا بیچاره زن استادآ

😀

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤
میدونی قضیه چیه استاد و دانجشو سناریو بود چیدم میخاسم ببینم این جمله حالات متفاوت  جه معنی میده ...

نه عادی نیست 

اگه دانشجو به دانشجو بگه یه کم کرم توشه😄

ولی اگه استاد بگه خیلی کرم توشه😁

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
میدونی قضیه چیه استاد و دانجشو سناریو بود چیدم میخاسم ببینم این جمله حالات متفاوت  جه معنی میده ...

معلومه در این شرایط عادی نیست، چون اکثر اساتید متاهل هستن و دارن غلط اضافه می کنن در حالیکه باید شان خودشون و دانشجو رو حفظ کنن. 

ولی وقتی دو نفر مجرد هستن و هر دو در یک جایگاه، یعنی کار یکی لنگ دیگری نیست، این جمله عادیه و به معنی چراغ سبز. 

عزیزم نظر من اینه که بستگی به تیپ شخصیتی طرف مقابلت داره آیا با همه و یا اکثریت این مدلی صحبت میکنه ...

پوف چه پیچیده 

ببین سرویس شدم از دست این

سه روز پشت سرعم شبا اهنگ عاشقانه داد

بعد دیگه نداد

چن روز پشت سر هم استور هامو ریپ زد بعد دیگه نزد

الانم که نقطه چین میده

قشنگ دارم متلاشی میشم از این کاراش   

خب اگر نمیخاد من فکر عاشقی بزنه به سرم حله..... که خیلی بد تره 

بگه اوکی 

نظرت چیه

بعد این خیلی رسمی با من میچته 

پوف چه پیچیده  ببین سرویس شدم از دست این سه روز پشت سرعم شبا اهنگ عاشقانه داد بعد دیگه نداد ...

این میخواد کم کم تو بهش رو بدی😄

صبر داشته باش خودش درست حسابی بیاد جلو 

تو سعی کن شروع کننده چت نباشی کم مخلی هم نکن بهش هروقت پیام داد

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
این میخواد کم کم تو بهش رو بدی😄 صبر داشته باش خودش درست حسابی بیاد جلو  تو سعی کن شروع کننده ...

اخه چجوری رو بش بدم میترسم اصلا تو این فازا نباشه بعد من یکم بخام باهاش صمیمی شم بد تر خودشو بگیره فک کنه عجب دخترر پررویه میخاد با من قاطی شه برو بابا . گریههههه خخخ