2777
2789

یه کاربری گفت سگ دارم میخوام نماز بخونم‌..

بعد من گفت اجداد ما هم چوپون بودن هم سگ داشتن هم نماز میخوندن

بعد یکی اومد مثلن از دین و اینا حرف بزنه برگشت به من گفت شما کپر نشینا اومدین تو شهرو بیکلاسید و اینا😑

خیلی دلم شکست..

چرا مذهبیای سایت اینجورین؟

راستی اگه ممکنه برا کاربریم‌گزارش بزنید 

دوستان اون تاپیکای ذکرها هم ذخیره کردم میخونم 

کاربر @love_cucumber‍ نامتون رو تو حرم میندازم اخر هفته دیگه♥️

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

میشه اون دوستمونو تگ کنید و بهش بگید اصلن ماله من تگ نشد

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

نام منم بنداز دا اگه ممکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي حرف زشتي زده

ناراحت نباش

در حدِ خودش حرف زده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نام منم بنداز دا اگه ممکنه 

حرم شاه چراغ؟

بایه تو برام بنویسد تو پیآم ها

@love_cucumber‍ 

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

به خاطر حرف یه ادمی که شعور نداره اما ادعای فراوون داره  نباید خودتو ناراحت کنی لازم نکرده بری بمون

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
@love_cucumber ‍ 

ابی نشد☹️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

هیچ وقت یادم نمیره....

ی خانمی ک مذهبی بود اینجا با نظر من مخالفت کرد بعد توهین کرد 

من هیچی نگفتم ولی ی کاربر دیگه ک اتفاقا اونم مخالفم بود از خانم مذهبی پرسید چرا توهین کردی بهش 

خانم مذهبی گفت تا عصبیش کنم(منو عصبی کنه)

ببینید نه تنها اینجا بلکه تو جامعه هر کس توهین میکنه دنبال عصبی کردن و بهم زدن ارامش شماست

نذارید ب هدفشون برسن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

https://uupload.ir/files/azbc_۲۰۲۱۰۲۱۱_۲۳۰۰۲۹.jpg

حرم شاه چراغ؟ بایه تو برام بنویسد تو پیآم ها

ممنون . بخاطر اینکه باردارم دعاکن مشکلی پیش نیاد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
یکاری بگم واسم انجام میدی؟

زودبگو 

ممنون . بخاطر اینکه باردارم دعاکن مشکلی پیش نیاد

چشم گلی حتتتتتمممننن♥️♥️♥️

زودبگو 

اگه لطف کنین ی شماره کارت بدین مبلغ خیلی ناچیزه بفرستم واسم بندازین همین حرم میگین

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️