2777
2789
عنوان

مامانای فعال بهمن 94

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 57 پست
١٠ روزی میشه که بدون کمک و خیلی فرز قلت میزنه. چند دقیقه بدون کمک کسی میشینه ولی ممکنه که تعادلش را از دست بده و به یکی از پهلوها بیافته. اوایل روزی یک وعده حریر بادام یا لعاب برنج و هویج یا موز رنده شده اونم چند تا قاشق چایخوری میدادم. الان ظهرها سوپ مخصوص خودش به اندازه ١٠،١٢ تا قاشق چیخوری میدم و شبها هم یا حریر بادام یا موز رنده شده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ماهان جان تنبل چیه. اولا بچه ها هر کدوم تو یک کار بهترند. دختر من تازه ١٠ روزه قلت میزنه ولی خیلی از بچه ها از ٤ ماهگی قلت میزنند. البته کلا هم میگند دخترها زودتر از پسرها میشینند. بله موز را رنده میکنم و بهش میدهم. البته بعضی ها تو حریره یا فرنی میریزند برای شیرین و خوشمزه شدن ولی به نظر من سنگین میشه برای بچه، همین خالی بهتره.
سلام دختر منم سوم بهمن به دنیا اومده ده روزی میشه که غلت میزنه کامل اما نمیتونه بشینه و دندون هم در نیاورده وزن تولدش ۳.۳۰۰ بود الان که ۶ ماهش دیروز تموم شد ۶.۳۰۰ بود دکتر از اول میگه رشدش کمه از اول شش ماه فرنی رو شروع کردم از امروزم براش سوپ میدم
لیلا جان اگر میخواهی بچت خوب وزن بگیره اولا میتونی تو سوپو فرنیش کره یا روغن زیتون بریزی. اگر شیر خشکی هم هست میتوتی بهش شیر خشک نان بدی، شنیدم میگند بچه ها را چاق و چله میکنه. البته وزن زیاد هم به درد نمیخوره چون الان بخاطر نوع زندگیها ٧٠ درصد بچه های دبستانی اضافه وزن دارند و خوب هر چی تو بچگی تپل مپل تر باشند احتمال چاق بودنشون در سنهای بالا بیشتره.
دختر منم ٤ ماه و ١٠ روز سر دندونش بیرون اومد و ١٠،١٥ روز بعد هم که کامل دندونش بیرون بود. دختر من هم از همون زمان که دندونش در اومد خواب شبش خیلی بد شد و متاسفانه دیگه هم خوب نشد. حالا نمیدونم اون موقع به دندونش ربط داشت یا به طور شانسی بد خوابیش و دندونش با هم مصادف شد. خلاصه دختر من که تو کل شب یک یا ماکزیمم دو بار بیدار میشد الان یک ساعت یک بار بیدار میشه بعضی وقتها حتی نیم ساعت یک بار.
ماهان جان دختر من که ٢ ماه گذشت و خوب نشده و هنوز خیلی بد خوابه ولی امیدوارم پسر گل شما زود خوب شه. من خنوز جرات نکردم تو فرنی و حریر بادومش شیر پاستوریزه بریزم هر چند که طبق دستور دکتر مقدادی مشکلی نیست و میشه استفاده کرد. من هنوز شیر خشک میریزم.
مامان امیرعلی جان هم سیب زمینی مجازه برای بچه های ما که ٦ ماه را تمام کردند و وارد ٧ ماه شدند و هم آب گوشت و مسلما ترکیبش هم اشکالی نداره. فقط بدون ادویه باشه حتما و نمک هم یا نریز یا اگر نمیخوره کوچولوت یک کوچولو بریز. قبل نمک هم آبلیمو تست کن اگر با آب لیموی تازه بخوره بهتر از نمک هست.
سلام. آریا ی منم ۱۵ بهمن به دنیا اومده. یک هفته ده روزی هست فرنی و حریره میدم. ضمنا ما یه گروه تل گرام داریم همه مامانای بهمن اونجاییم. سی نفریم.
آریا بچه کوچولوی ما 15 بهمن 94 به دنیا اومد