2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیایین🤯🤯🤯🤯😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 70 پست
منم اینجوری میشدم میدونم خیلی حس بدیه استراحت کن اگه برگرده درست میشه مال من سزارین شد

واقعا حس بدیه 

درد نیستا ولی یه جور دیگه اس. دقیقا ادم پیدا نمیکنه بگه چطوریه😂😂ولی خیلی بدم میاد از این حالت

گلم یعنی تو هم اینجوری میشدی دکترت گفت بچه نچرخیده؟

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچم کل بارداری کج بود سونو گفت بریچه لگداشو پهلو حس میکردم آخراش دیگه میچرخید هفته ی ۳۷ رفتم سونو که گفت سفالیکه حتی بچه ی خواهر شوهرم کلا بریچ بود یهو لحظه ی آخر موقع زایمانش سفالیک شد

آره عزیزم پاهاشه به پشت نخواب حتما پهلو بخوابی نی نیت باز میچرخه نگران نباش

😍😍😍فداش بشم 

ولی ب من باشه دوس دارم ک نچرخه

واقعا حس بدیه  درد نیستا ولی یه جور دیگه اس. دقیقا ادم پیدا نمیکنه بگه چطوریه😂😂ولی خیلی بدم ...

بچه من تا آخراش کلا تو پهلوم بود اصلا بر نگشت درد زایمان هم نداشتم و کیسه آبم پاره شده بود برا همین سزارین شدم انشاءالله بدون هیچ مشکلی نی نی رو سالم بغل میکنی و همه این روزا یادت میره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من بچم کل بارداری کج بود سونو گفت بریچه لگداشو پهلو حس میکردم آخراش دیگه میچرخید هفته ی ۳۷ رفتم سونو ...

منظورت چه مدلیه؟ مال من یکی از قل هام عرضی خوابیده یعنی سرش زیر نافمه پاهاش تو پهلومه . مال شماام اینجوری بود؟ یعنی پهلومو داغون کرده دنده هام انقد درد میکنه کل پهلوم درد میکنه کاش یکم بچرخه از اول همینطوری بود 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من بچم کل بارداری کج بود سونو گفت بریچه لگداشو پهلو حس میکردم آخراش دیگه میچرخید هفته ی ۳۷ رفتم سونو ...

منم ۲ هفته پیش گفت طبیعیه

من نمیدونستم فکر میکردم دیگه بچه تا ۴۰ هفته تو همون حالت میمونه و دیگه تکون نمیخوره

اع فک کردم میخوای طبیعی بیاری 38 درش میارن اگه سزارین باشی😍 من از طبیعی میترسم آخه 😕فکر میکنم بق ...

منم میترسم😭😭😭😫😫😫😟😟

بخاطر همون میخوام برم سزارین دیگه دختر

ولی دکترم بهم گفته ۳۹ الی ۴۰ عمل میکنم

یعنی عرضی بود پوزیشنش؟؟ 

آره عذابی کشیدم اصلا نمیتونستم به پهلو بخوابم حس میکردم مونده زیرم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
آره عذابی کشیدم اصلا نمیتونستم به پهلو بخوابم حس میکردم مونده زیرم 

دقیقا منم یکی از قل هام همین حالتیه. اصلا رو اون پهلو نمیتونم بخوابم تا میخوابم شروع میکنه لگد زدن و انقد پهلوهام درد میکنه

امید زندگیم دوقلوهام😍