2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیایین🤯🤯🤯🤯😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 70 پست
برو یه سونو فردا منم ۳۶ ام دکترم گفت ۳۷ و یک روز اخرین سونو رو بده و بیا 

من دو هفته پیش سونو دادم گفت بچه چرخیده و طبیعیه

دکترمم گفته ۳۹ الی ۴۰ هفته عمل میکنم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برعکسه بچم الان سرش پایینه البته ۲ هفته پیش سونو گفت یعنی احتمال داره دوباره چرخیده باشه و ...

ای جان بچه میچرخه عزیزم هر لحظه ممکنه بچرخه من بچم روزی یه بار میچرخید یه بار پهلو لگد میزد یا دنده ها. الان هفته های آخرته بچه سنگین شده گلم نگران نباش

خانما بنظرتون سونو زیاد بد نیست ؟ من این اخری رو بدم میشه ۸ تا سونو میترسم اذیت بشه ؟

برای منم میشه ۹ تا

دکترم جراح و متخصصه گفت اینا همش الکیه ما هیچوقت یه بچه رو نمیفرستیم زیر اشعه خیالت راحت

منم خیلی نگران بودم

اخه عزیزم هنوز ۳۶ هفته ام خودشم احساس میکنم نی نی خیلی پایینه دقیقا داخل واژنم تکون میخوره خیلی نگ ...

منم اینجوری میشدم میدونم خیلی حس بدیه استراحت کن اگه برگرده درست میشه مال من سزارین شد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ای جان بچه میچرخه عزیزم هر لحظه ممکنه بچرخه من بچم روزی یه بار میچرخید یه بار پهلو لگد میزد یا دنده ...

وای عزیزم یعنی امکانش هست ک الان پاهاش پایین باشه؟؟؟

از چی😂😂 من میخوام برم سزارین

اع فک کردم میخوای طبیعی بیاری

38 درش میارن اگه سزارین باشی😍

من از طبیعی میترسم آخه 😕فکر میکنم بقیه هم میترسن

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
خانما بنظرتون سونو زیاد بد نیست ؟ من این اخری رو بدم میشه ۸ تا سونو میترسم اذیت بشه ؟

منم خیلی سونو دادم و همچنان دارم میدم دکتر گفت صوته و ضرر نداره تازه واژینالم دادم این دفعه هم برام نوشت نرفتم بدم انقد ک خسته شدم از سونو من یه کلمه به دکترا بگم اینجام یه ذره درد میکنه برام سریع سونو مینویسن چون دوقلوعه میترسن 

امید زندگیم دوقلوهام😍