2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همیشه از این آهنگا میده و اینستاگرام رو داره

استوری بزار

کسی لایق هست که شجاعت داشته باشه(فقطم اون بتونه ببینه)

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
چطور گفتی به منم راهنمایی کن از خواب و خووراک افتادم از خیالش

بنظرم تو نگو جون خودش داره نخ میده ممکنه بگه یکم صبر کن

من همسرمو تو مهمونی دیده بودم چند بار 

یبار داشتیم صحبت میکردیم گفتم ازین اخلاقت خوشم میاد یکم مکث کردم بعد گفتم کلا ازت خوشم میاد :-)

دو هفته بعدش خودش دیگه گفت بیا با هم دوست باشیم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
بگو برا همه ازین اهنگ عاشقونها میفرسی🙄؟ همین استارت کارو میزنه😐نتیجشو بهم بگیااا😜

واقعا اینو بهش بگم؟ وای زش نیس؟  

بهش بگم سلام خبی

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

میشه بپرسم

شما هر شب برا همه این موزیکارو میفرستید؟

استوری غیرمستقیم بزار

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
واقعا اینو بهش بگم؟ وای زش نیس؟     بهش بگم سلام خبی یه سوال ذهنمو درگیر کرده میشه بپرس ...

بزا ی دونه دیگ بفرسه برات اون موقه بگو

اگ دیدی نفرستاد همین حرکتو بزن😂😂😂

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
بزا ی دونه دیگ بفرسه برات اون موقه بگو اگ دیدی نفرستاد همین حرکتو بزن😂😂😂

وای این خیلی استرس داره 

ببین 

چن روز پیش رفتم با یه اکانت فیک باهاش اینستا چت کردم بفهمم رله یا سنگل بعد کلی بدبختی فهمیدم سینگله ولی اخرش بلاکم کرد انقدر بهش گیردادم  

اگه همیشه از این آهنگا میده و اینستاگرام رو داره استوری بزار کسی لایق هست که شجاعت داشته باشه(فقطم ...

من استوری می گذاشتم وات که فقط اون بتونه ببینه.یک بار استوریم این بود که سکوت می کنم شاید بفهمی اونم استوری گذاشت سکوت فلانه و...یک بارم استوری دستان عاشقانه گذاشتم اونم عکس از سر سفره عقد گذاشت که این جوری بود که قصه ما شروع شد s