2777
2789

دوسش دارم

همکلاسیمه

ولی اون خیلی خشک و رسممیه

فقط شبا اهنگ سنتی عاشقانه نمیده

دیوونه شدم نمیدونم دوستم داره یا ن علت ایکاراش چیه میخام بدونم اگ دوستم داره من به فکرش باشم و اگر دوستم نداره فراموشش کنم ولی اون رسمیه رسمیه تنها حرکتی که زده همین ماجرای اهنگه عاششقانس

بلخره آهنگ ميده يا نميده 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

من عاشقم اما طرفم نمیدونه دوسش دارم دعا کنید بهم برسیم و با هم ازدواج کنیم حاجتاتون روا باشه امضا خدا پای حاجتاتون 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا دوست داره یکم صبر کن

البته من شرایطتو داشتم خودم رفتم گفتم و الان همسرمه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
من خودم بهش نگفتم دوستش دارم بعد الان حس میکنم یکی دیگه رو دوست داره دیگه داره فراموش میشه کم کم

من داشتم عر می زدم واسه نداشتنش ولی الآن کلا بیخیالش شدم چون می دونم لیاقتم بیش تر از این حرفاست

تو هم خیلی جدی و رسمی باش

بهش بگو آقای فلانی چرا این فایل رو برام فرستادید؟

یجوری بگو متوجه نشه دانلود کردی.

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن