2777
2789
عنوان

به نظر شما من باید چکار کنم

847 بازدید | 13 پست
پسرم کلاس دوم توخونه مشق هاشو می نویسه ولی معلمش بمیگه توکلاس خیلی واسه نوشتن اذیت می کنه معلمش ازمن می خواد راه کاربهش بگم
هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا من کلیم تشویقش می کنم هر روز ازمدرسه میا اگرتکلیف مدرسش نوشته بود جایزه بهش میدم مدرسش هم غیردولتی مدیرشونم یه حرفی زد خیلی عصبانیم کرد گفت ازروز اول مشخص بود مشکلی داره �
باتمام مشکلات ودست تنهایم که شوهرم یک ماه یک ماه میره دریا ودختر کوچولوم مشق های توخونش و مینویسه بدون اذیت کردن
شوهرم هم وقتی بهش گفتم مدیر مدرسه چی گفت خیلی ناراحت شد گفت به محض رسیدنم باید برم بامدیرش صحبت کنم چرااین حرف وزده
نه تهران نیستم پسرم حتی بیش فعالی هم نداره تازه به قول مادرشوهرم میگه بیشت پسرها بازیگوشن به نظر شما مدرسه دولتی بهتر نبود
یکی از آشناهای ما خودش معلمه وضعشونم توپ توپه پسزش رو دولتی ثبت نام کرده چون میگه الان که سیستم عوض شده معلمای دولتی آموزش دیدن ولی غیرانتفاعیا نه ببرش دولتی دبیرستان بذارش غیرانتفاعی
CafeMom Tickers
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=25-7-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

با این سرمایه گذاری از پوششهای بیمه ای از جمله فوت و نقص عضو و بیماری خاص و حادثه بهره مند شوید

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.