2777
2789
عنوان

کنکور

80 بازدید | 7 پست

سلام 

من امسال کنکوری ام درسم خیلی خوبه ترازام بین 6500 تا 7200 

ولی دوستام بچه های درس خونی نیستن برا همین دوست دارم یکی باشه باهاش در مورد درس و ساعت مطالعه این چیزا صحبت کنم و با هم یکم رقابت درسی کنیم سطح درسیشم مهم نیس اگر هم بتونم سعی میکنم بهش کمک کنم تا هر دو مون قبول  بشیم فقط رشته تجربی باشه کافیه و علاقه به درس داشته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همون راهی ک اومدی برگرد سایت نیا گوشیتم بزار کنار من روزی ۱۵ ساعت درس خوندم رتبمم خیلی خوب شد فرهنگیان زدم الان سرکارم

درسته نسبت ب رتبم میتونستم جای بهتری بیارم ولی روزی ۱۵ ساعت برای پزشکی میخوندم دور مهمونی تلوزیون عروسی تفریح همه چیو گذاشتم کنار

از همون راهی ک اومدی برگرد سایت نیا گوشیتم بزار کنار من روزی ۱۵ ساعت درس خوندم رتبمم خیلی خوب شد فره ...

بستگی داره تعریفت از خیلی خوب چی باشه من الان سه سال کامله که دارم مداوم با ساعت بالا درس میخونم و هدفم پزشکی تهران یا شهید بهشتیه نه فرهنگیان عزیزم

بستگی داره تعریفت از خیلی خوب چی باشه من الان سه سال کامله که دارم مداوم با ساعت بالا درس میخونم و ه ...

خیلی هم عالی من ۱۸۰۰ شدم چون مطمعن بودم پزشکی نمیارم زدم فرهنگیان اول پزشکیا رو زدم نیوردم

به هرحال فرهنگیان رو بهتر از زیر شاخه های پزشکی میدونستم

موفق باشی