2777
2789
عنوان

استخاره گرفتم برا عروسی و جوابش چی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
میدونم عروسی گرفتن الان خطرناکه شاید برا اون اینطوری اوموه که بدون عروسی بری سر خونه زندگیت

نه. من خیلی خیلی مشکل دارم. می‌گفت نابود میشه اگه عروسی کنه. باید زودی جدا شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم به دین اعتقاد دارم ولی هیچوقت تصمیم های مهم زندگیم رو با استخاره و این ها انجام نمیدم. اون بیشتر مث یه قوت قلبه یا برای اینه که شما بیشتر مطمئن شین کدوم گزینه رو بیشتر ترجیح میدین.

اگه منظورتون مراسم عروسی گرفتن هست واقعا درکتون میکنم آدم دوست داره عروسی بگیره کلی آرزو داره ولی این بیماری با هیچ کسی شوخی نداره به خاطر یه لحظه غفلت آدم ممکنه عزیزاشو از دست بده یه عمر پشیمون بشه.

نیتت چی بود دقیق؟؟؟اینکه جشن بگیری یانه؟یااینکه بری سرخونه زندگیت ؟

اینکه 

اینکه ادامه بدم باهاش یا نه. که برم سر خونه زندگیم. 

میگفت نابود و روانی میشه اگه ادامه بدین و ابرو ریزی

من خودم به دین اعتقاد دارم ولی هیچوقت تصمیم های مهم زندگیم رو با استخاره و این ها انجام نمیدم. اون ب ...

عروسی بخوره تو سر من. اینکه باهاش ادامه بدم یا نه 

اخه خیلی مشکل داریم باهم. میگف اگه ادامه بدن من 

نابود میشم و دیونه میشم از دستشون. یا خودکشی چیزی میکنم 

عروسی بخوره تو سر من. اینکه باهاش ادامه بدم یا نه  اخه خیلی مشکل داریم باهم. میگف اگه ادامه بد ...

این هم کامل به تشخیص خودتون بستگی داره. اگه از زندگیتون راضی نیستین و تلاش هم کردین درست نشده تعلل نکنین و دنبال استخاره و این ها نباشین تمومش کنین.

اگر میبینین جای کار داره اگه برید مشاور و این ها درست میشه صبر کنین ببینین درست میشه یا نه بعد اگه درست شد برید سر خونه زندگیتون.

تا همه چیز درست نشده اصلا زندگی مشترک رو شروع نکنین.

اینکه  اینکه ادامه بدم باهاش یا نه. که برم سر خونه زندگیم.  میگفت نابود و روانی میشه اگه ...

اون تاپیکت نظر دادم....خواهشا یه مشاوره خودت تنها برو .

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
من عقدم. خیلی دو دلم. تاپیک اخریم بخون نوشتم چه شده 

این همه اختلاف فرهنگی و خانوادگی داشتین چطور هم دیگه رو پسندیدین به نظرم به استخاره کار ندارم ولی چشم بسته هم مشخصه این خانواده دخالت گر و این همسر دهن بین اخر زندگیت نتیجه اش جدایی هست الان جدا بشی بهتر از فرداست مادرت هم جدا شده که شده جرم که نکرده احتمالا اونم مثل تو قبل از ازدواح خوب برسی نکرده اینم بدون که ازدواج نکردن و پیر دختر شدن بهتر از شوهر مزخرف داشتنه به قول دکار هولاکویی میگه حتی اگر روز عروسیت تو تالار هم فهمیدی که این اقا بدرد ازدواج نمیحوره بهمش بزن از همونجا یه تاکسی بگیر برگرد خونه ات

این همه اختلاف فرهنگی و خانوادگی داشتین چطور هم دیگه رو پسندیدین به نظرم به استخاره کار ندارم ولی چش ...

بخدا خسته شدم از دستشون. از اون برم دوسش دارم 

بعد میگم اگه بدتر شد زندگیم طلاق گرفتم. اگه آینده خواستم ازدواج کنم چی میشه. مگه من چقدر سن دارم 

بخدا خسته شدم از دستشون. از اون برم دوسش دارم  بعد میگم اگه بدتر شد زندگیم طلاق گرفتم. اگه آین ...

شما همیشه باید به حال نگاه کنی عزیزم شما نمیتونی برای گذشته کاری بکنی چون زمان به عقب بر نمیگرده برای اینده هم نمیتونی کاری بکنی چون اصلا نمیدونیم ایا تا لحظه ی دیگه ای زنده هستیم یا تا جند وقت دیگه چه اتفاقی میفته پس بشین در مجموع خوبی ها و بدی ها ازدواجت رو بنویس اگر بدی هاش بیشتره رد شو برو گور بابای دوست داشتن مردی که اجازه میده خانواده اش هر دخالتی بکنن اگر تو دیونه اش هم باشی زود از پا در میایی پیرت میکنن روانیت میکنن بعد هم میگن بچه ی ما با این دیونه نمیتونه زندگی کنه اینده رو ول کن اعتماد بنفست رو روش کار کن تو سنی نداری خیلی راحت میتونی خودت رو بالا بکشی جوری که خاستگارهایی خیلی بهتر از ایشون داشته باشی ولی اینو بدون شوهر نداشتن خیلی بهتر از شوهر بد داشتنه 

شما همیشه باید به حال نگاه کنی عزیزم شما نمیتونی برای گذشته کاری بکنی چون زمان به عقب بر نمیگرده برا ...

واقعا همینطوره. بعدا که هیچی بگن دیونه بود، همین 

حالا گفت مگه دیونه زنجیره ای هستی که زدی گوشیت 

شکوندی، صد تا حرف دیگه هم زدن بهم. فکر اینده هستم 

شاید یکی بهتر از این بود یکی بدتر شد، خیلی سخته دوراهیی،مخصوصا الان که ازش سرد شدم. تاپیک اخریم بخون همش نوشتم 

واقعا همینطوره. بعدا که هیچی بگن دیونه بود، همین  حالا گفت مگه دیونه زنجیره ای هستی که زدی گوش ...

بله خوندم که نظرمو گفتم الان سنت کمه فکر میکنی جدایی فاجعه اس یا بعد جدایی دوباره باید ازدواج کنی باید بزرگتر بشی تا افکارت بزرگتر بشه .البته من متعجبم چرا مادرت راهنمایت نمیکنه ؟

بله خوندم که نظرمو گفتم الان سنت کمه فکر میکنی جدایی فاجعه اس یا بعد جدایی دوباره باید ازدواج کنی با ...

بخدا همین الانم داشت راهنمایی میکرد 

میگفت این به درد نمیخوره، خونت میکنه تو شیشه بس که بد هستن، خیلی چیزا گفت که مغز منو شستشو بده 

راستش من قبلا خیلی شوهرمو دوس داشتم الان ازش 

سرد شدم، از رفتارهاش، من میزاره خونه مامانش 

بعد خودش میره دور رفیقش، به من میگع بهت اعتماد 

دارم امامیگه با این نگرد، با این حرف نزن، انگا بندش

شدم من 

بخدا همین الانم داشت راهنمایی میکرد  میگفت این به درد نمیخوره، خونت میکنه تو شیشه بس که بد هست ...

اینا عادت کردن یا وابسته شدنه نه اینکه عاشقش شده باشی فکر میکنی دوستش داری چند وقت نبینیش سرد میشی 

اینا عادت کردن یا وابسته شدنه نه اینکه عاشقش شده باشی فکر میکنی دوستش داری چند وقت نبینیش سرد میشی&n ...

من سه ماه کامل ندیدمش، سرد نشدم. اما دارم رفتارهای

الانشو میبینم دارم سرد میشیم ازش