2777
2789
آدم به قول معروف جانماز آب کشی نیستم آ ولی نمی خوام زندگیم فضای معنویش رو از دست بده پس فردا پسرم مارو میبینه یاد میگیره شوهرم به بهانه درد معده روزه نمیگیره هرچی میگم برو دکتر حداقل تایید کنه گوش نمیده تازگیها نمازش رو هم یکی در میون میخونه حس بدی دارم کمک!!!!!!!!!!
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
بهش بگو بالاخره باید بگیری هرچند اگه واقعا معده درد باشی که سخت تره چون باید بعدا قضاشو بگیری اونموع تنهایی بهت سخت میگذره
بنظر من بهتره در این مورد روش فشار نیاری چون لجبازی میکنه یهو شب اول ماه رمضون بهش بگو سحری چی دوست داری بپزم ؟؟؟؟؟(یک طوری وانمود کن که انگار خود شوهرت قصد داشته روزه بگیره)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میتونی از مشاورین دینی هم کمک بگیری حتما اون ها پیشنهاد های بهتری میدن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آخه کسی که 25 سال یادنگرفته که روزه واجبه وباید جدی قلمداد کرد چطوری میشه قانعش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 7 ساله که زدگی میکنیم 32 سالشه نتونستم فقط روزای احیا رو واجب میدونه!!!!!!!!!
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
اگر از خودتون خیلی تأثیر میگیره سعی کنید خودتون رو خیلی در این زمینه تقویت کنید. از مستقیم صحبت کردن در مورد این مسائل خودداری کنید چون معمولا نتیجه عکس میده.
یا میتونید از اطرافیانتون که روش تأثیر زیادی دارند بعد معنویشون قویه کمک بگیرید، حتی غیرمستقیم. یعنی رابطتتون رو با اونا بیشتر کنید.
ضمن اینکه اگر خودتون از خدا بخواین و دعا کنید حتما نتیجه بهتری میگیرید.
سلام
وای منم مشکل تو رو تودارم اوائل شوهرم هم نماز می خوند هم روزش رو کامل می گرفت الان حدود دوسال هست نمی دونم چا نماز نمی خونه اوئل خیلی بهش گیر می دادم دوروز می خوند دوباره نمی خوند منم دیگه بهش گیر نمی دم افکار مسخره ای در این زمینه داره و خودش هم می دونه واجبه باید بخونه ولی به نظر من از ضعف ایمانشه
با مشاور مذهبی هم صحبت کردم گفتند تو این سنین برای مردها ممکنه همچین موارد باشه و باید بهش فرصت داده بشه
خدا رو شکر تا حالا که روزهاشو کامل می گرفته حالا ببینم تا امسال
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی
خوبه همسرت یه بهنونه مثل درد معده داره

همسر من که اصلا نه نماز میخونه نه روزه میگیره میگه من اعتقادات خودمو دارم

منم چیزی نمیگم بهش چون تو یه سری مسائل ایمانش از من قوی تره واقعا
از راه مستقیم تاثیر نداره همون مشاوره ها که دوستان عزیز گفتند بهتره

به روحیه شما تحسین باید گفت که با گذر زمان ارزشهای معنوی رو اهمیت میدید

منم خیلی برام مهمه که همسرم واجباتشو رعایت کنه ولی مستحباتتو خیلی نه . اصرار ندارم و اونو باید با عشق انجام بده ولی واجبات در هر صورت باید رعایت کنه

ایامی که شوهرم رعایت بیشتری میکنه میبینم منو بیشتر دوست داره احساس می کنم یاد خدا دلشو تلطیف میده
روزایی که خیلی محبت خاص میکنه دقت که می کنم میبینم معنوی تر شده

ببخشید طولانی شد
تو با ارامش روزه خودتو بگیر وقتی ببینه چه حس خوبی برای تو داره اونم تشویق میشه . مطمئن باش فضای معنوی هیچ خونه ای با اصرار کسی به کس دیگه برای روزه بهتر نمیشه . با این کارت داری اون رو از روزه بیزار میکنی .
به نظر من این یه مسئله شخصیه در حد اینکه ازش بپرسی برای تو هم سحری و یا افطار آماده کنم یانه و البته اگر ازت ناهار خواست بگی من روزه هستم و اگر میخوای خودت باید به فکر ناهارت باشی واصلا به خودت سخت نگیر چون نتیجه معکوس میگیری
سلام
همون طور که دوستان گفتن اصلا از روش مستقیم استفاده نکن.
تا جایی که می تونی بهش محبت کن. در مقابلش متواضع باش و خودت هم پایبندی خودت رو به مسائل دینی حفظ کن.
زن می تونه با محبت و تواضع در مقابل شوهر اونو توی مشت خودش بگیره و غیر مستقیم تربیتش کنه ولی مرد نباید اصلا بفهمه. روش ها باید کاملا غیر مستقیم باشه و تا جایی که به حرام کشیده نشه، زن باید نسبت به شوهرش تابعیت داشته باشه. در مقابل اون هیچ غروری نداشته باشه. مرد این طوری رام میشه.

براش حتما دعا کن و این آیه رو در قنوت نمازهات بخون: ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا غرة اعین و اجعلنا للمتقین اماما

از مشاور هم مشورت بگیر
2810