2777
2789

خانومها من بچه ندارم 

وقتی مهمونی خونم میاد که بچه این سنی داره مامانه اصلا حواسش نیست بچه غذاشو رو فرش نریزه وقتی پارچه پهن کردم.دست چربشو بشوره بعد غذا.

دست به وسایل کشوها و کمدها نزنه

موقع شیرینی خوردن راه نره تو کل خونه یه ظرف بده دست بچه اش بشینه بخوره که فرشها لوچ نشه

دستهای چسبونکی بچه اشو بشوره

با دست چرب راه نیفته تو خونه

خوب بعضی اوقات حواسم هست میگم بچه دستشو بشوره بعضی اوقات کار دارم حواسم نیست

چه جوری به مهمون بگم حواسش باشه

نگید وسواسم

بعضی مهمونام مثل خواهرم بدون اینکه من بگم حواسش هست ولی بعضی هاشون نه

منم اذیت میشم بعد مهمون ایطوری

بهم راه کار بدید

خودت این کاراشو بکن 

مثلا میره سراغ کشوها یه جوری که مامانش بشنوه لگو عزیزم لطفا به کشوها دست نزن 

یا وفتی شیرینی میخوره بهش پیش دستی بده بگو عزیزم بشین بخور که نریزه 

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پارچه بخر هر کی بچش کوچیک بود بنداز زیرش بگو خاله بشین رو این فرشامو تازع دادم قالیشویی بعد غذام خودت ببر دستاشو بشور

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
یه پارچه بخر هر کی بچش کوچیک بود بنداز زیرش بگو خاله بشین رو این فرشامو تازع دادم قالیشویی بعد غذام ...

اره پارچه پهن میکنم زیر سفره

ولی بازم میریزن 

بعضی اوقات حواسم نباشه نمیشورم وگرنه حواسم هست بشورم

من دوتادارم یکی تقریبا۶سالشه یکی یکسال ونیم ازاینکارانمیکنند اگرخاستن باخوردنی راه برن میگریم ازدستشون

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
من دوتادارم یکی تقریبا۶سالشه یکی یکسال ونیم ازاینکارانمیکنند اگرخاستن باخوردنی راه برن میگریم ازدستش ...

اره بعضی مهمونها خوبن ولی بعضی ها نه

حتی میگم اشتباهی از دستش ریخت اشکال نداره

ولی اینکه مامانه حواسش نیست بدم میاد

به این گونه مادران دور از جونتون میگن مادرانه بی شعور 

یعنی عین خیالشون نیست بچه خونه میزبان رو به گند میکشه بعد خانوم مشغول حرف زدنه یا تلوزیون میبینه 

بعد که بچه اش خرابکاری کرد و تموم شد میرن بچه رو میگیرن 

من خودم حواسم به بچه ی میزبان هست و هی کنترلش میکنم تا مادرش متوجه بشه و بچشو بگیره 

مثلا میگم عه خاله نریز اینا رو اینجا 

یا اینکه آی آی دستات چربه نزن به مبل 

پیج آشپزی من 
به این گونه مادران دور از جونتون میگن مادرانه بی شعور  یعنی عین خیالشون نیست بچه خونه میزبان ر ...

منم میگم اینهارو دریغ از ذره ای توجه

اخه من بعدش کجای خونه رو تمیز کنم 

منم دیر به دیر دعوت میکنم

منم میگم اینهارو دریغ از ذره ای توجه اخه من بعدش کجای خونه رو تمیز کنم  منم دیر به دیر دعوت م ...

بگو  مامانش دست نی نی چربه مبلای خاله داره چرب میشه  با حالت بچگونه من میگم که ناراحت نشن

پیج آشپزی من