2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
جوجوی من حذف میشه تو حموه مشغول آبتنی؟؟؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مری طلاآنلاین جوجوی من حذف میشه تو حموه مشغول آبتنی؟؟؟؟؟ ----------------------------- در حال حاضر عکس پسر شما در تابستانی کودکانه قرار دارد و برای شرکت در مسابقه هم مانعی وجود ندارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربر طاها کاربران عزیز عکسهای خود را در قسمت photo.ninisite.com یا در نی نی سایت قسمت فتو (عکس نی نی ) ارسال کنید و در قسمت توضیحات، سن کودک را قید کرده و در قسمت دسته بندی ها، گزینه (تابستانی کودکانه) را انتخاب فرمایید. کاربران عزیزی که عضو سایت نیستند اما تمایل به شرکت در مسابقه دارند، ابتدا در سایت ثبت نام کنند سپس عکس مورد نظر را ارسال کنند.
مونا جان برا لایک باید رو اون قلب صورتیه کلیک کرد یا جعبه کادویی هم باید کلیک بشه ممنونمممممم اگه زود جوابمو بدی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خانم تهرانی عزیز شما اینجا فرموده بودین : با سلام کاربران عزیز هر کاربر فقط اجازه ارسال یک عکس را دارد. و نتیجه با لایک مشخص می شود. در قسمت فتو موضوع مورد نظر تابستانی کودکانه است کامیلا پست ها : 4252عضویت:1391/4/22 1393/6/10 - 12:19 عصر [لینک مستقیم] نتیجه با لایک مشخص میشود. خب حالا نوشتین جعبه کادو رو کلیک کنن. کسانی که قبلا لایک کردن که دیگه دوباره نمیرن رای بدن
فرشته کوچک من سلامتی تو تنهای آرزوی من در زندگیست
کاربران عزیز به دلیل اینکه بسیاری از کاربران و شرکت کنندگان از کلیک روی جعبه کادو بی اطلاع بودند نتیجه این مسابقه بر اساس لایک مشخص می شود
خواب های طلاییآنلاین سلام خانم تهرانی عزیز می شه من از شرکت در مسابقه انصراف بدم؟ به دلایل شخصی. _______________________ کابر عزیز چنانچه از انصراف دادن مطمئن هستید نتیجه را در همین تاپیک اعلام کنید تا عکس شما از بخش مسابقه خارج شود.
خانم مونا جون من یه سوال هم درباره جوایز دارم. یکم جمله ش مبهمه "نی نی سایت بر اساس رأی کاربران به عکسهای منتخب در هر گروه سنی، 2 جایزه اهدا می کند. جوایز این دوره از سوی فروشگاه بانی اسپرت ( 4 عدد بن خرید یکصد هزار تومانی بانی مانی)، ایران اچ دی ( 4 عدد دستگاه ضد گزش حشرات) و دستمال مرطوب لوسین ( 4 عدد کالای یکصدهزار تومانی از محصولات لوسین) اهدا می شود. " یعنی در هر گروه سنی به دو نفر جایزه تعلق میگیره؟؟؟ تفکیک گروه سنی تون چجوریه؟؟ و اینکه به هر برنده دقیقا چه جایزه ای داده میشه؟؟ آیا یک بن صدهزار تومانی پانی مانی+ یک عدد دستگاه دفع حشره + یک عدد کالای صد هزار تومانی از لوسین؟ یا چهار تا؟؟؟
سلام موناجون چرا عکس دختر نازم در مسابقه نیست تا دیروز بود چی شده این عکس دختر م در تابستان بوده چرا در بین عکس هاسارینای من نیست.
سلام دوستان خوبم اگه دوست داشتید عکس دختر فرشته کوچک خوشبختی منو لایک کنید.ممنونم. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021922135097437
2810