2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
خانوم تهرانی یک از شما درخواستی داره من براتون کپی میکنم ساراآنلاین پست ها : 252عضویت:1393/5/26 1393/6/26 - 9:41 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] من عکس پسرم 2 بار فرستاده شده هر دو تا عکس یکیه ولی 2 جا لایک میخوره لطفا میشه واسم درست کنید خودم بلد نیسم اگه بخوام خودم یکیش حذف کنم میترسم اونی که بیشتر لایک خورده حذف بشه میشه امتیازا رو واسم یکی کنید ممنون میشم
خانوم تهرانی یک از شما درخواستی داره من براتون کپی میکنم ساراآنلاین پست ها : 252عضویت:1393/5/26 1393/6/26 - 9:41 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] من عکس پسرم 2 بار فرستاده شده هر دو تا عکس یکیه ولی 2 جا لایک میخوره لطفا میشه واسم درست کنید خودم بلد نیسم اگه بخوام خودم یکیش حذف کنم میترسم اونی که بیشتر لایک خورده حذف بشه میشه امتیازا رو واسم یکی کنید ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم تهرانی جواب این بنده خدا رو هم بدید براتون تاپیک هم زده ساراآنلاین پست ها : 252عضویت:1393/5/26 1393/6/26 - 9:41 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] من عکس پسرم 2 بار فرستاده شده هر دو تا عکس یکیه ولی 2 جا لایک میخوره لطفا میشه واسم درست کنید خودم بلد نیسم اگه بخوام خودم یکیش حذف کنم میترسم اونی که بیشتر لایک خورده حذف بشه میشه امتیازا رو واسم یکی کنید ممنون میشم
خانم تهرانی من عکس پسرم اشتباهی 2 بار فرستادم عکس یکیه ولی 2 جا لایک میخوره میشه واسم یکیش کنید من بلد نیستم اگه بخوام خودم حذف کنم نمیدونم کدوم حذف کنم میترسم اونی که بیشتر لایک خورده حذف بشه میشه امتیازا و عکسا واسم یکی کنید
عشقم طه1392/10/16 تو یه روز برفی سنگین تو بیمارستان مادر کودک شیراز به دنیا اومد http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014091310543495231
سلام من یه کم گیج شدم لطفا راهنماییم کنید الان عکس دختر من تو تابستانی کودکانه هست اما تو مسابقه نیست یعنی دختر من تومسابقه شرکت نکرده
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
سارا حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل لینک عکسه بایین امضام هست _______________________________ عکس شما حذف شد
*barane*آنلاین سلام من یه کم گیج شدم لطفا راهنماییم کنید الان عکس دختر من تو تابستانی کودکانه هست اما تو مسابقه نیست یعنی دختر من تومسابقه شرکت نکرده ________________________________ کاربر عزیز عکس بسیار زیبای کودک شما در مسابقه شرکت داده شده است. تابستانی کودکانه در حقیقت همان موضوع مسابقه این ماه نی نی سایت است
سلام خانم تهرانی بسیار متاسفم برای این مسابقه ببینید چند تا عکس در آتلیه و حمام خانه هست (مگه در فصل زمستان بچه حمام نمیرود پس عکس در حمام و یا در لگن در حمام نماد عکس تابستانه نیست این انصاف و عدالت نبود که عکس دختر زیبای منو سارینای عزیزم رو حذف کنید تا مجبور شم عکس دوباره بفرستم نگاه کنید عکس قبلی بچه ی من که در مسابقه حذف شده و در قسمت دیگر گذاشتید چقدر لایک خورده این دیگه آخر نامردی بود. چرا جواب مارو نمیدید؟ دیگه عکس داخل آتلیه و داخل حمام هم توضیح داره که به مادر نفس میگیویید لینک بچه هایی که در خانه و آتلیه هستند رو برام بفرستید شما اگه زحمتی نیست برید عکس ها را نگاه کنید می بینید چقدر عکس در آتلیه و داخل فضای بسته حمام هست که در مسابقه شرکت دادید ولی با نامردی تمام عکس دختر نازم رو حذف کردید.
سلام دوستان خوبم اگه دوست داشتید عکس دختر فرشته کوچک خوشبختی منو لایک کنید.ممنونم. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021922135097437
2810