2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم تهرانی عکس دخترم تو ظهر گرما سوار سرسرس بعدش شما فرستادین عکس رو یه جای دیگه من تو متنشم نوشتم که سواره سرسرس چرا اخه اشکالش کجابود این عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

darya71 سلام خانوم تهرانی عکس دخترم تو ظهر گرما سوار سرسرس بعدش شما فرستادین عکس رو یه جای دیگه من تو متنشم نوشتم که سواره سرسرس چرا اخه اشکالش کجابود این عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ __________________________________ کاربر عزیز لینک عکس دخترتون رودر همین تاپیک قرار بدید تا برسی شود ممنون
my melina سلام خانم تهرانی من عکس دخترمو فرستادم برای تابستانی کودکانه اما نیست چرا؟اسمش ملینا ________________________________ عکس دخترتون در بخش مسابقه قرار گرفت.
طاها سلام چرا بعضی از کاربر ها دو تا عکس دارن ولی من نتونستم دو تا بزارم بهم اجازه نداد؟؟؟ من تو قسمت توضیحات سن دخترمو ننوشتم می تونم ویرایش کنم؟ شارمین3 منم میخواستم دوتا عکس بزارم نشد چرا این عادلانه نیست ______________________________ کاربر عزیز هر کاربر مجاز به ارسال یک عکس در قسمت تابستانی کودکانه است. چنانچه شما عکس تکراری می بینید اطلاع بدید تا اصلاح شود
سلام خانم تهرانی از دیروز که تغییرات سایت اعمال شده قسمت عکس نی نی ها بهتر شده وتقریبا تمام عکسها نشون داده میشه این خیلی خوبه اما ایراد اینجاست که دقیقا از دیروز تعداد بازدیدها رفته بالا اما لایکها نه من متوجه شدم کسایی که عضو نیستن نمیتونن رای بدن که به نظرم درست نیست بهتره که این امکان رای دادن برای همه وجود داشته باشه اگه هم دلیلش اینه که ممکنه یه نفر چند بار عکس لایک کنه امروزهه دیگه از طریق IP جلوی اینکار میشه گرفت. باتشکر جودی
به نظر من محصولات بانی اسپرت باید برای نفرات اول تا چهارم باشه محصولات ایران دی اچ واسه پنجم تا هشتم و محصولات لوسین واسه نهم تا دوازدهم
سلام خانم تهرانی چراعکس سارینا ی من بعد از 1 هفته حذف شده ولی خیلی عکس های دیگه داخل حمام و آتلیه و مجیط سته همچنان در عکس ها هست . چرا در حینمسابقهقوانین رو عوض میکید مگه نگفتید در هر گروه سنی تعدادی انتخاب می شود حالا قوانین رو عوض میگند به هر حال هرکسی که سن بچه هاشون رو نگذاشتند آنها شرایط مسابقه رو رعایت نکردند ولی شما نباید قوانین مسابقه رو عوض کنید این دیگه مسابقه نمیشه که هی شراط تغییر کنه.
سلام دوستان خوبم اگه دوست داشتید عکس دختر فرشته کوچک خوشبختی منو لایک کنید.ممنونم. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021922135097437
سلام خانم تهرانی چراعکس سارینا ی من بعد از 1 هفته حذف شده ولی خیلی عکس های دیگه داخل حمام و آتلیه و مجیط سته همچنان در عکس ها هست . چرا در حین مسابقه قوانین رو عوض میکید مگه نگفتید در هر گروه سنی تعدادی انتخاب می شود حالا قوانین رو عوض میکند به هر حال هرکسی که سن بچه هاشون رو نگذاشتند آنها شرایط مسابقه رو رعایت نکردند ولی شما نباید قوانین مسابقه رو عوض کنید این دیگه مسابقه نمیشه که هی شراط تغییر کنه.
سلام دوستان خوبم اگه دوست داشتید عکس دختر فرشته کوچک خوشبختی منو لایک کنید.ممنونم. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021922135097437
2810