2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شارمین3 سلام خانوم تهرانی من عکس دخترم رو فرستادم آدرینا یک ساله ولی توی عکسا دیده نمیشه میشه بگید چرا لطفا _____________________________ شما در قسمت دسته بندی، تابستانی کودکانه را انتخاب نکردید. لینک عکس رو ارسال کنید تا اصلاح شود
ندا مامان آقامتینآنلاین ممنون میشم جواب منو بدید خانوم تهرانی خیلی دوست دارم پسر منم تومسابقه شرکت کنه :) ____________________- کاربران عزیز عکسهای خود را در قسمت photo.ninisite.com یا در نی نی سایت قسمت فتو (عکس نی نی ) ارسال کنید و در قسمت توضیحات، سن کودک را قید کرده و در قسمت دسته بندی ها، گزینه (تابستانی کودکانه) را انتخاب فرمایید. کاربران عزیزی که عضو سایت نیستند اما تمایل به شرکت در مسابقه دارند، ابتدا در سایت ثبت نام کنند سپس عکس مورد نظر را ارسال کنند.
دختر نازم نفسآنلاین پست ها : 1517عضویت:1392/11/6 1393/6/17 - 11:14 صبح [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] خانوم تهرانی یه مسئله دیگه که به شخصه ناراحتش هستم اینه که الان دونفر دیگه عکس بذارن عکس نفس میره صفحه دوم. نمیخوام این اتفاق بیفته چون واقعا آمار بازدید رو میاره پایین. اکثر کاربرا اصلا نمیبینن که صفحه دومی هم وجود داره. کاش میشد تو یک صفحه ی هرچند طولانی قرار میگرفتن. یا خودتون اگه میشه عکس نفس بدون پاک شدن لایکهاش بیاد تو صفحه ی اول دوباره میشه یعنی؟
دختر نازم نفسآنلاین پست ها : 1516 عضویت:1392/11/6 1393/6/17 - 11:14 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی یه مسئله دیگه که به شخصه ناراحتش هستم اینه که الان دونفر دیگه عکس بذارن عکس نفس میره صفحه دوم. نمیخوام این اتفاق بیفته چون واقعا آمار بازدید رو میاره پایین. اکثر کاربرا اصلا نمیبینن که صفحه دومی هم وجود داره. کاش میشد تو یک صفحه ی هرچند طولانی قرار میگرفتن. یا خودتون اگه میشه عکس نفس بدون پاک شدن لایکهاش بیاد تو صفحه ی اول دوباره میشه یعنی؟ _________________________________________ صفحات سایت بگونه ای طراحی شده اند که پس از قرار گرفتن تعدادی عکس مشخص، به شکل اتوماتیک صفحه بعدی باز شده و عکسها ی قدیمی تر وارد صفحه بعدی می شوند. در حال حاضر امکان این کار وجود ندارد
2810