2777
2789
عنوان

چرا هیشکی نمیاد تو تاپیک من

37 بازدید | 5 پست

بچه ها ما یکی از فامیلامون بی نهایت بدجنس و عوضی هست و چشم دیدن منو ندارن هر کاری بگید پشت سر من کردن از پروندن خاستگار (من فهمیدم ولی اونا نمیدونن که من میدونم)تا حرف زدن پشت سرم و حسادت و بدجنسی،من چند ساله باهاشون قطع رابطه کردم اما اینها بشدت حسودن و بدجنس باز دخترشون بهم پیام داد که معمولی و خوب جوابشو دادم و دیگه بعد از اون پیام داد ولی اصلا پیامشو سین نکردم و دیگه هم نمیخام جوابشو بدم.هیچ کاری غیر از خوبی من بااینها نداشتم ولی جنسشون بشدت خرابه. بعضی وقتها خبری ازشون میشنوم یا میبینم با مادرم حرف میزنن حرص میخورم خیلی هم پرتوقع و پررو ان.ازشون متنفرم و میرم تو فکر انتقام... بنظر شما بهترین کار برای من چیه

اینا از پیشرفت من خیلی میترسن و متنفرن

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میفهمن اصلا ک برارشما خاستگار میاد ؟؟ چرا زندگی تون رو همه باید بفهمن؟

فامیل بود طرف ایناهم فهمیدن

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

کاملا درکت میکنم 

زندایی من از،وقتی بچه بودم میگفت که من عروسشم به خانوادمم نه هر جا که مینشست

ولی حتی یه بارم نیومد خواستگاری نه پیش ما ازش حرف زد و نه حتی خواستن که بیان 

حالا که ازدواج کردم میگن که من قرار بوده عروسشون بشم به خاطر پول زن همسره خودم شدم 

بعضی ادما شعورشون صفره

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜