2777
2789
عنوان

بلوغ دیررس دخترم . و مشکلات عدیده من . کاربر خیلی قدیمی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 19 پست
اخه با اینکه پریود نشده و از نشونه های بلوغ فقط موی زاید رو داره ولی اصلن جهش قدی نداشته 

نگران نباش گلم منم از اول راهنمایی یهویی قد کشیدم زوده واسه دخترتون، موی زاید هم طبیعیه هرکی ی مدله دیگه مثلن من اول سینه هام رشد کرد بعد موی زائد بعدش پریود

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم. اینو اینجا میزارم واسه کسایی که ممکنه به این مشکل بر بخورن  و دکتر برای دخترشون بدلیل عقب افتادن علایم بلوغ آزمایش کاریو تایپ بنویسه . خداروشکر دخترم با اینکه نزدیک دوازده سال بود جوانه سینه نداشت و موی زاید داشت دکتر براش آزمایش کاریوتایپ نوشته بود که خدارو شکر با اینکه جواب یه ماه طول کشید تا بیاد خداروشکر جواب آزمایش خوب بود و سندرم ترنر منفی بود ولی حالا نمیدونم چرا قد نمیکشه میشه امیدوار باشم که یه دفعه قد بکشه؟؟// الان 137 سانته و نزدیک 11و 10 ماه هستش 

الان هم تحت نظر دکتر آریا ستوده و هم دکتر تغذیه  و دکتر ستوده گفته هورمون رشد باید ترزیق کنه که من نمیخوام در روند رشدش دخالت کنم حالا بنظرتون میتونم امیدوار باشم با توجه به اینکه جوانه سینه نداره قد بکشه یا همین موی زاید برای بلوغ کفایت میکنه 

هنوز دوازده سال نشده دختر من .من خودم قدم 152 هست ولی من پایان کلاس چهارم جوانه سینه داشتم .و کلاس د ...

من  الان قدم ۱۴۹است ۱۵سالگی جوانه سینه داشتم ۱۷سالم بود پریود شدم کلاس هشتم قدم ۱۳۲بود مادرم اهمیت نمی‌داد منو دکتر نبرد

حال خوب میخواهی رها کن هر آنچه که تو را می‌آزارد و خود را به خدا بسپار