zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90825 عنوان بهترین پماد و درمان واسه شقاق مقعد چیع | مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 86 پست بعد از دفعم درد دارم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1399/11/13 | 07:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 33343 بله ،عجیبه واسم ک ورا اینطور شده،چون اصلا مشکل هضم یبوستم ندارم ،استرسی هستم و تو چنین شرایطی سریع ع ... از اسهال زياد و يبوست ميشهفرق نداره
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90825 چ سخت با نرمش نميشه عضلات رو قوي كرد؟ با فیزیو و بیو فیدبک میشه که اونم باید مانومتری بدم که مانومتری هم بیمارستان داره الانم همشون کرونایی هستن و اگه دقیق انجام نشه عوارض داره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 33343 من انقدر تنهام نه دخترا باهام دوستن نه پسرا طب سنتی میگه فیلم مستهجن میبینی از تخم چشمم عکس دادم میگ ... وا چ چيزاي دكتر خوب برو
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90825 وا چ چيزا ي دكتر خوب برو خاکتوسرش انقدر گریه کردم شبش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27792 ی کم بی خیال باش عزیزم استرس برا چی هزار و یک علتیکی از یکی بی خود و چرت تر😅کاش میتونستم اما تلاشمو میکنم ک بیخیال باشم متاسفم واسه خودم،از موهای سفیدم خجالت میکشم چون خودم با این اخلاق گندم باعثش شدم لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 33343 رکتول عزیزم منم دارم استفاده میکنم اينو زياد نبايد استفاده كرد حساسيت پوستي ميدهداخلي هستانتي فيشر ركتول انتي هموروئيداينا همه رو يك دوره استفاده كني بهتره استراحت بدي
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27792 از اسهال زياد و يبوست ميشه فرق نداره جداااا؟! مرسی ک گفتی لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
سیندرلا00 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 10622 خاکتوسرش انقدر گریه کردم شبش خاک تو سر کی عزیزم ؟برو متخصص بیماریهای مقعد یا همون کلورکتال
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 33343 جداااا؟! مرسی ک گفتی اره اون قسمت پوستش نازك ميشهب هر حال با اسهال هم اون ناحيه زياد درگير ميشهتو سعي كن اسهال نگيريما سعي كنيم يبوست نگيرم عجب مكافاتيه
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27792 خاکتوسرش انقدر گریه کردم شبش واقعا خاک تو سرش بجا گریه،عذر میخوام قهوه ای میکردی طرفو لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
سیندرلا00 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 10622 هزار و یک علت یکی از یکی بی خود و چرت تر😅 کاش میتونستم اما تلاشمو میکنم ک بیخیال باشم متاس ... مثلا ی علتش چیه
مامامری عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 1297 اينو زياد نبايد استفاده كرد حساسيت پوستي ميده داخلي هست انتي فيشر ركتول انتي همور ... اره ولی برای یک دوره خوبه بهرحال از درد کشیدن بهتره😔 🌻🍃💕