2777
2789
داخل پوشه کار فرزندتون دقیقا چیا هست تموم امتحانات طول سال هست ؟ الان مدرسه هست یا پیش خودتونه؟ خودتونم کاملش میکردین؟؟؟؟؟؟
لبخند بیش از چند لحظه دوام ندارد ولی خاطره آن جاودانیست
تو پوشه کار پسر من تمام امتحاناتی که در طول سال دادن و به اضافه برگه های کار در خانه که معلمشون میداد تو خونه بنویسن و گذاشته بودن . طول سال دست معلمشون بود .موقع گرفتن کارنامه دادن به خودمون
برام هیچ حسی شبیه تو نیست ....کنار تو درگیر آرامشم.... همین از تمام جهان کافیه... همین که کنارت نفس میکشم.
مرسی عزیزم هر درس طبقه بندی شده و جدا هم از هم بود یا قاطی؟ فرم خاص دیگه ای نبود که پسرت یا خودتون باید پر میکردین مثل ارزش یابی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، دختر من هم امسال پایه چهارمه، پوشه کارش شامل تمام امتحانات طول سال به تفکیک و برگه های طرح کرامت و ازمایشهای علوم ،کاربرگه های اجتماعی ، برگه های مربوط به هدیه های اسمانی ،نقاشی و...هستش که هفته ی اخر اردیبهشت تحویل دادند. برگه ارزشیابی هم داشتیم که اولیا باید پر میکردن.
مریم جون کل امتحانات ؟پس حتما تعداد صفحاتش زیاد شده؟اره آزمایشهای علوم که عملیه میشه بیشتر توضیح بدی برای اجتماعی کاربرگ خریدین خودش سوال نمیداد خیلی ممنون عزیزم
حریر خاتون جون،امتحانهای ماهانه ای که میگرفت . کلا حدود 100صفحه هم نمیشد . برگه های پیک ادینه و امتحانات هفتگی یا این جور چیزها تو پوشه ای بود که بچه ها در منزل داشتند و فقط برگه های جدید رو مدرسه برای تصحیح میبردند. ولی پوشه کار دست معلم و در کلاس بود که کلا سه یا چهار بار به منزل اوردن مسلما اگر پایه اول باشید تعداد برگه ها خیلی بیشتر هستش البته بستگی به معلم داره . ما برای پایه اول برای هر حرف و حرکت معلم برگه مربوطه رو میداد وبچه ها باید با هنر خودشون اون رو تزیین می کردند که این هم در پوشه کار بود. در مورد کاربرگه ها هم انتهای کتاب هستش که اونهارو باید جدا میکردن و سر کلاس اماده میکردن و در پوشه میگذاشتن. پایه دوم معلم خیلی با ذوقی داشتن که خیلی فعال بود مثلا کارهای کلاژ و اینجور چیزها رو هم داشتن که باز داخل پوشه کار بود.هر وقت بچه ها انجام میدادن به منزل می اوردن و دوباره برمی گردوندن. اسوالی داشتی در خدمتم . موفق باشی عزیزم
مریم جون واقعا ممنون. پس دوتا پوشه دارن ؟برگه های که داخل پوشه بود باید امضا میشد ؟ برگه ها در پوشه اضافه میشن و یا گاهی عوض هم میشن ؟ چه چیزای جالبی از معلماش یادته مثلا خلاقیت یا رفتار خاصی که برات جالب باشه؟مخصوصا پایه سوم حدودا یادته معلم چقدر تکلیف روزانه میداد ؟امتحانات چطور بود ؟
من امسال قراره معلم پایه سوم بشم .تو نحوه تدریس مشکلی ندارم فقط تو ریزه کاریها مشکل دارم .میزان امتحان و تکلیف .ازت ممنون میشم هر چیزی که بتونه کمکم کنه بهم بگی.
حتما عزیزم . چون دختر من اولین سری هستش که همزمان با تغییر پایه ، کتاب و روش تدریس هم عوض میشه. معلم کلاس دومش عالی بود . متاسفانه معلم پایه سوم جدید بود و از معلم پایه سوم زیاد راضی نبودیم و مدرسه عذرش رو خواستند . نمیتونست بچه هارو با سطح مدرسه جلو ببره . بچه های من در مدرسه شاهد درس میخونند که البته هوشمند هم هست. ولی معلم سال دوم خیلی خوب بود . یکی از کارهاش این بود که اعتقادی به دفتر ریاضی و نقاشی و علوم و این چیزا نداشت رونویسی از دروس نداشتند واکثرا جمله سازی و دیکته به جای رونویسی از درس بود میگفت دوره میرزا بنویسی تموم شده و جالبه که خیلی هم خوب بود ولی هر روز پلی کپی داشتن که حتما باید امضا میکردیم یا برگه های دیکته یا نقاشی و حتما باید امضا میشد وهر روز امضای اولیا رو پای تمام برگه ها می دید یادداشت باید امضا میشد . برگه های پیک ادینه داشتن که برای اخر هفته بود . در مورد برگه های علوم مشاهدات دانش اموز باید ثبت میشد مثلا کاشت دانه ها یا کپک نان یا زندگی مورچه .... خود دانش اموز از ابتدا تا انتهای ازمایش در منزل مشاهده میکرد و مینوشت
با اجازه صاحب تاپیک خــتم 124000 هزار صلوات هدیه به امام رضا مراجعه کنید به این ادرس مایل بودید با تشکـــر http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=956491&postID=37428695
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley]