2777
2789
عنوان

کاش اصلا سوم دبیرستان بی خیال درس میشدم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 41 پست
خب به ما ها ک دانشگاه فرهنگیان درس میخونیم میگن دانشجو معلم ....🙁 بعدشم بله الان میریم کارورزی و ا ...

بله میدونم میگن دانشجو معلم منظورم اینه تدریسم دارید؟

اگر بله چطوری اخه وقتی هنوز دیپلمه هستین!

البته این مشکل سیستم آموزشیه نه شما

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله میدونم میگن دانشجو معلم منظورم اینه تدریسم دارید؟ اگر بله چطوری اخه وقتی هنوز دیپلمه هستین! ...

گفتم ک فعلا یاد میکیریم ترم ۷ و ۸ باید بریم مدرسه تمرین کنیم 

ولی خب تمرین کنیم ن این ک یه کلاس و بدن بهمون

خواهرم معاون مدرسه ابتداییه میگه همون ابتدایی ها ادم و قورت میدن مخصوصا پدر مادراشون .... یکمم شبیه ...

عزیزم ♥️ بچه ها معلماشونو خیلی دوس دارن منفی بافی نکن کم کم خجالتت برطرف میشه تو موقعیت قرار بگیری من تجربشو داشتم 

من راهیِ توام 🧳 ای مقصد درست!
ی جلسه رفتم ...خوب بودا ولی انگار قشنگ درک نکرد حرفامو

مشاورت اگه فکر می کنی درکت نمی کنه عوضش کن!!  و در ضمن کلاس فن بیان برو!!  عالیه !!  بعد کلاس ورزشی برو. اعتماد به نفس بالاتر می بره!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
بیشنر برو، ادامه بده، خوب نبود مشاورتو عوض کن  ایرادتو رفع کن! اینکارو نکنی همیشه باید عقب بکش ...

اره ...

ففط میترسم پیشرفت نکنم یعنی چجوری بگم ناامیدم ...

انقدر بهم توهین شده ک حد نداره و خیلی گیجم بعید میدونم عوص شم 

🤕

اسی اگه بچه های گروه مشاوره توی دانشکدتون هستن سعی کن با اونا بیشتر صحبت کنی

در هر صورت اونا همیشه دنبال کیس می گردن واسه تحقیق

اگه باهاشون رفیق بشی تاثیر خوبی داره برات

اره فن بیان تو فکرشم تو اینترنت پیدا میشه فیلم هاش و ببینم؟

کلاسش برو یا یه معلم خصوصی بگیر!!  بهت تمرین می ده!!

خواهر معلم فن بیان گرفته بود می بردش تو پارک می دوندش تا نفس هاش عمیق تر بشه و بعد بهش می گفت بلند بلند یه شعر بخونه!!

کلی تمرین مختلف داشت!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اره فن بیان تو فکرشم تو اینترنت پیدا میشه فیلم هاش و ببینم؟

معمولا جاهایی که کلاس بازیگری دارند کلاس فن بیان هم دارند!! 

اره ... ففط میترسم پیشرفت نکنم یعنی چجوری بگم ناامیدم ... انقدر بهم توهین شده ک حد نداره و خیلی گی ...

بله، درک میکنم، ترس از شکست طبیعیه ، همه دارن، وایسا مقابلش، 

خیلی نکران احساساتت نباش، اذیت میشی ولی رشد تو همیناس

هیچ کس آینده رو ندیده 

مجبوریم بریم جلو ببینیم چی میشه 

خوشحال باش که حالت خوش نیست، این یعنی اینکه از کنج امنت بیرون کشیده شدی، به چالش کشیده شدی، قراره تغییر کنی و بهتر بشی