2777
2789

کاش دیپلمم و میگرفتم انقدر خددم و برا کنکور نمیکشتم...

درس و دانشگاه و میخواستم چیکار میشدم خانم خانه دار

دانشجو معلمم رشته اموزش ابتدایی همششش استرس کارورزی و مدرسه رفتن و..‌‌میترسم بچه ها حساب نبرن ازم مادر پدراشون پروو  باشن

من خودم خییلی روابط اجتماعیم صعیفه اونم چون پدر مادرم ب شدت خجالتی بودن 

الان پشیمونم نمیتونم 

واقعا نمیتونم ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راحته بابا . همشون بچه ان . اگه با دبیرستانی های دهه ۸۰ و ۹۰ کلاس داشتی میخواستی چیکار کنی 😥

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

خب انصراف بده 🙄

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

برو مشاوره و خودت درست کن تا آخر عمر که نمی تونی از مشکلاتت فرار کنی!!  الان خودت درست نکنی پس فردا خانواده شوهر می خورنت!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

دیونه ای دختر

حالا که بهش رسیدی پسش میزنی

همه ی اینا قابل حله کتاب بخون  برای خجالتی و اعتماد به نفس کمت،ارتباطتتو با دوستات بیشتر کن حرف بزن ،ارتباط با بچه ها سخت نیست نگران نباش دختر

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
من عرضش و ندارم  😞😔

مگه میشه فکر میکنی نمی تونی. همه به من میگفتن خجالتی هستی. ولی نبودم. چون زیاد تو اجتماع نبودم اینجوری به نطر میومد که ادم خجالتی هستم. یه دو روز تو اجتماع بگردی درست میشه .نگران این چیزا نباش