2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از صدا میترسه مثلا به تخت چند تا ضربه میزنم سریع میخوابه قربونش بشم میبرمش بخوابونم هی بر میگرده بوسم میکنه که خرم کنه نخوابه
اخه جالبه خودش ساعت ١٠ که میشه دستم رو میگیره میبره میگه لالا اما میریم تو اطاق شروع میشه
Cupid giving flowers
عزیزم پسر منم همینطور بود اما از وقتی این لالایی شبکه پویا رو دانلود کردمو براش یک ساعت میزارم و چراغارم خاموش می کنم میره تو جو سکوت و آرامشو خواب
باید یک ساعت قبلش محیطو آرومو تاریکو خوابالوده کنی
بزار خوابیدن براش شیرینترین لحظات زندگیش باشه
اگه شبی پسرم خیلی بدخواب باشه می برمش حموم و با آب گرم دستو پاشو میشورمو در حین پوشوندندنش براش لالایی می خونمو با صدای نرم قربون صدقه ش می رم وقتی از حموم میایم بیرون میبینه که همه جا تاریکه و وقت لالاست
البته حتما قبل خواب بهش شیر با عسل گرم هم می دم بخوره
اینا خیلی موثره
اللهم عجل لولیک الفرج
بعضی برنامه ها قبل خواب به بچه آرامش می دن. همین لالایی پویا خیلی خوبه. برنامه های دیگه هم هست تو شبکه های دیگه. محیط رو آروم و نیمه تارک کن خودتم کنارش دراز بکش.اما تورو خدا نترسونش. یه وقت دیدی خدای نکرده بچه لکنت گرفتا
2810