2777
2789
عنوان

نی نی یار منو لغو کاربری کن مرص♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 77 پست
نیوش گامشوووووو اسم رفتنو نیااااار

نمیتونم عزیزم 

بیا پیوی

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نی_نی_یار_5   اعییییی خدا  اخه من چیکار کنم تعلیق شم؟  والا من اگ میفهمیدم انقد ...

قطع کنم؟ نمیخوایین بیشتر فکر کنین؟ اروم بشین بعد شاید نخواستین قطع بشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

نه عزیز قطع کن 

ولی آی پیم رو دست کاری نکن شاید پشیمون شدم 

ولی الان قطع کاربریم کن نفس♥️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
2805

پشیمون شدم فداتشم بزا هرکار دوس داره بکنه حرفای منو فراموش کن ببخش بابت مزاحتمتام

هرجور دوس داره اگ میخواد تعلیق شه تعلیقش کن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

نیوشا 

رفتی؟ 😶🥺

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دیر رسیدم...

نیوشا...  

چرا رفتی اجی  

فدات شم کی اذیتت کرده  

برگرد نیوش  

برگرد تا با پسرای نوح بریم مسافرت    

ولی جدا از شوخی لطفا زودی برگرد...

هروقت خواستی برگدی تو چالشم بگو تا برات تاپیک بزنم

https://harfeto.timefriend.net/16098470041639 

بیا اینم لینکش

میدونم که پیاممو میونی پس زودی برگرد...

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  "فکر نکن تو بردی! نه؛ من به خودم باختم"  https://harfeto.timefriend.net/17018025501388  
رفتههههه    

🥺🥺🥺🥺

زهرا می شه بهت بگم زارا؟ 🥺

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
   اره عزیزم هرچی دوست داری بگو    

من قبلا یه دوست داشتم اسمش زهرا بود 

بهش می گفتم زارا 

بعد از یه مدت مهاجرت کرد رفت خیلی وقته ندیدمش 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یاد اون افتادم امضات و خوندم 🥺

من قبلا یه دوست داشتم اسمش زهرا بود  بهش می گفتم زارا  بعد از یه مدت مهاجرت کرد رفت خیلی ...

اخی...  

اشکال نداره هرچی دوست داری صدام کن...

من تورو چی صدا کنم؟

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  "فکر نکن تو بردی! نه؛ من به خودم باختم"  https://harfeto.timefriend.net/17018025501388  
اخی...     اشکال نداره هرچی دوست داری صدام کن... من تورو چی صدا کنم؟

اسمم فریماهه

بچه های اینجا بخاطر کاربری قبلیم بهم می گن برفا 

هرچی دوست داری بگو 😁

2810