2777
2789
عنوان

آی یو آی

2466 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من ۸ ماهه اقدام کردم برای بارداری همسرم کم تحرکی اسپرم داره ولی تعداش خوبه ی چن ماه قرصای تقویتی استفاده کرد اما بهتر نشده خودم مشکلی ندارم دکتر بهم پیشنهاد ای یو ای داده ولی راستش میترسم کسی تجربه داره؟ای یو ای جواب میده واقعا ۲۰ سالمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با هشت ماه اقدام و سن ۲۰ نه صبر کن حداقل یک سال و خورده ای ان شاالله که نیاز نباشه به این کارا و باردار بشی به صورت طبیعی

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

عزیزم آی یو آی روش ساده ای هست

درد نداره

تاحالا معاینه شدی؟ 

مثل معاینه ست

حتما انجام بده انتظار بیخودی نکش فقط خودتو داغون میکنی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم آی یو آی روش ساده ای هست درد نداره تاحالا معاینه شدی؟  مثل معاینه ست حتما انجام بده ا ...

اره عزیزم چن بار سونو هم شدم عکس رنگی ام انداختم خداروشکر مشکلی نداشتم ولی هر ماه ک پریود میشم انقد خودمو داغون میکنم همش استرس دارم همین باعث شده یخورده پریودام بهم بریزه 

لطفا اگ کسی ای یو ای انجام داده راهنماییم کنید خیلی دو دلم هم از دردش میترسم هم اینک انجام بدم نتیجه ...

درد آنچنان نداره چیز سخت و زمان بری هم نیست

مثل معاینه زنان می مونه موقع وارد کردن اندازه یک امپول تزریق کردن متوجه میشی یکم استراحت میکنی و بعدش به زندگیت میرسی

تا روز ازمایش هم نباید چیز سنگین بلند کنی این توصیه دکتره 

ولی من که کلا ناامید بودم به iui اینجام زیاد خونده بودم تاثیر زیادی نداره

چند روز بعدش رفتم مسافرت سوار جت اسکی هم شدم توی دریا رفتم قلیونم کشیدم خلاصه کلی خوشگذروندم چون اصلا بهش دلمو خوش نکرده بودم خدایی 

اینقدر بی اعتماد بودم که از زمان پریودم گذشته بود یادم نبود که پریود نشدم ببین من چقدر بی خیال بودم

خداروشکر دوتا پسر دارم اولی به دنیا اومد سه ماه بعد دومی رو باردار بودم

بعد اون همه ناامیدی و گریه و خلاصه.‌‌‌‌...

الان دوتاشون توی خونه جلوم نشستن باهم بازی میکنن همدیگرو گاز میگیرن یک وضعی😂😂😂

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
اره عزیزم چن بار سونو هم شدم عکس رنگی ام انداختم خداروشکر مشکلی نداشتم ولی هر ماه ک پریود میشم انقد ...

خب گلم شما که عکس رنگی انداختی دیگه از عکس رنگی که بدتر نیست مثل معاینه ست من جای شما بودم انجام میدادم خودمو با انتظار بیخود پیر نمیکردم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
😂😂😂😂خدارووشکر عزیزم ایول منم باید رو خودم کار کنم 

اره یعنی هرچی بیشتر استرس داشته باشی فکرکنی بدتره اصلا فکرکن انجامش ندادی به خودت بگو بیخیال بابا مگه چندسالمه یکبار دیگه اصلا یک سال دیگه

من که رابطه ام داشتم باشوهرم ..دیگه مارماریس بودم کلی هتل نوشیدنی غیر مجاز🤭 خوردم گفتم بابا بدبخت دق کرد از بس ناله و غر منو شنید اومدیم خوش باشیم بزار حسابی کیف کنیم ولی نگو پسرکمونم باهامون بوده بچه شیطون🤣

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
انشاالله 🌷🌷

عزیزم ان شاالله رو همیشه اینجور (ان شاالله) بنویس به معنی به امید و خواست پروردگار نوشته ها تاثیر دارن 

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم