2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

96 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

امیدوارم حالتون خوب و دلتون شاد باشه .

من دانشجوی پزشکی هستم و کار مشاوره انجام میدم . از برنامه نویسی شخصی تا اصلاح گزارشکار هر شب و گاهی یه کوییز کوچولو ...

با کمترین قیمت توافقی 😀 و برای نحوه پرداخت هم باهم به توافق میرسیم که اذیت نشین ...

برای اطلاع بیشتر میتونین بهم پیام بدین 😉

موفق باشین❤

سلام عزیزم

با چقدر پیش زمینه قبول میکنید؟اگه یکی باشع هیچی نخونده باشه(کم و بیش)ولی بخاد از حالا شرو کنه چی؟مشاوره میدین؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم با چقدر پیش زمینه قبول میکنید؟اگه یکی باشع هیچی نخونده باشه(کم و بیش)ولی بخاد از حالا شر ...

سلام عزیزم 

اره حتما ولی باید یه سری چیزای کوچیکو حذف کنم یا مثلا بر اساس الویت بخونیم بازم به شرایط خودتون بستگی داره ولی طبق برنامه من میرسین ان شاالله 

سلام عزیزم  اره حتما ولی باید یه سری چیزای کوچیکو حذف کنم یا مثلا بر اساس الویت بخونیم بازم به ...

عزیزم هزینش چقدره؟

مشاورتون از طریق تلگرامه؟

من میخام ی طوری باشه بهم برنامع بدین هر شب گزارش بدم بهتون

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
عزیزم هزینش چقدره؟ مشاورتون از طریق تلگرامه؟ من میخام ی طوری باشه بهم برنامع بدین هر شب گزارش بدم ...

اره همینطوره ،هم تلگرام میتونه باشه هم واتساپ برای هزینش بین ۱۲۰ تا ۲0۰ تومنه ماهانه بازم باهاتون کنار میام که اذیت نشین 

برنامتون ب چ صورته؟مثلا روزانه میگین چیارو بخونم؟ همون ۱۲۰ حساب کن باهام 😂

هم روزانه میشه هم هفتگی ولی به نظرم هفتگی بهتره برای خودتون اگه موافقین خصوصی صحبت کنیم 😅باشه 😅❤