2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از شما دوستان عزیز ممکنه مبلغ زیادی رو بابت خرید دوربین های دیجیتال هزینه کرده باشید ...ولی به خاطر عدم آشنایی با منوهای دستی و روش کار با اونها فقط از حالت اتوماتیک این دوربین ها برای عکاسی استفاده کنید ...

در حالی که می تونید با تنظیم دستی دوربین ...توی منزل عکسهایی به مراتب زیباتر و حرفه ای تری رو از خودتون و کوچولوهای نازتون بگیرید...عکسهایی که حتی می تونن با یه نورپردازی ساده و کمی ذوق و سلیقه در حد عکس های اتلیه ای باشند...

با شرکت تو کلاس عکاسی مقدماتی کاملا با اصول عکاسی دیجیتال و منوهای مختلف دوربین دیجیتال خودتون و طرز کار با اونها بصورت عملی آشنا می شید...و می تونید از قابلیت های دوربینتون استفاده کنید...

البته برای شرکت تو این کلاس نیازی به داشتن دوربین گرون و پیشرفته ای نیست و حتی با یه دوربین دیجیتال ساده هم می تونید عکس های خوبی بگیرید...

متاسفانه پست اول تاپیک پاک شده!!!!!!

کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با مدرک معتبر در زمینه آموزش عکاسی و نورپردازی مقدماتی و پیشرفته شامل عکاسی استودیو...طبیعت...تبلیغاتی...پرتره و ... برگزار می شه...

کلاس های عمومی معمولا طولانی و وقت گیر بوده بیشتر مباحث تئوری آموزش داده می شن و با توجه به تعداد زیاد هنرجرویان فرصت کافی برای آموزش و کار عملی در این کلاس ها وجود نداره. ام با شرکت تو کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با تنظیم وقت و با توجه به علاقه و استعداد شما مباحث کاربردی تری اموزش داده می شه.

برای اطلاعات بیشتر لطفا با شماره
09393631592 یا 66425389 تماس بگیرید.

برای دوستانی که بصورت گروهی ثبت نام کنند تخفیف خوبی در نظر گرفته شده :))