2777
2789

چرا بازار الان انقدر کاسبی خرابه همه جا ارزون میدن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه ادم نمیشه نره که من رفتم جمهوری خرید برای خودم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
چرا بازار الان انقدر کاسبی خرابه همه جا ارزون میدن

😑شلوار ۸۵ کردن ۲۵۰ نزدیک عیده امشب جمهوری بودم قیمتا با یه ماه پیش به طور سکته وار تغییر کرده

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
راست میگی؟ تهرانی؟ اگه آره. خبرداری بازار بزرگ حراج زده؟   پالتو میخوام میخرم

پخدا حراج رو نمیدونم ولی یکی نظام آباد یکی هفتحوض و یکی هم پاساژ پونک این چند وقت رفتم قیمتها خیلی کم شده لباس تو نظام آباد که مفت بود خیابون بهار هم وسایل بچه قیمتش خوب بود ولی هنوز لباسها گرونن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
😑شلوار ۸۵ کردن ۲۵۰ نزدیک عیده امشب جمهوری بودم قیمتا با یه ماه پیش به طور سکته وار تغییر کرده

به من چهارراه نظام آباد رو آدرس دادن برای بچه و پاساژ امیر طبقه یکی مونده به آخر تو نظام آباد قیمتش خوب بود

خوشبحالت تهران زندگی می‌کنی 

خوشبحالت اونایی که تهران زندگی میکنن خوده تهران

آرزومه خونم تهران باشه

الان شهرستان های تهران ساکنم

دعا کن من به زودی قبل اینکه پیرشم،بیام خودتهران

خوشبحالت تهران زندگی می‌کنی  خوشبحالت اونایی که تهران زندگی میکنن خوده تهران آرزومه خونم تهرا ...

ایشالله عزیزم اخه چه فرقی داره تهران با جاهای دیگه؟

شما میری جمهوری ولیعصر با مترو کلی جا میری اما من نهایت تفریحم یکشنبه بازاره محلمونه

ایشالله زود میای تهران یه خونه خوب وبزرگ میخره تو بهترین جای شهر❤