2777
2789

عروسی خواهرشوهرمه مهمونی خانوادگی دارن خونه هامونم نزدیکه ،تو یه باغی میخان بگیرن باغ خودشونه چن نفر از شهرستان میان پدرشوهرم اومده اینجا امشب گفت خونتونو مرتب کنید مهمونا چنتاشون میان خونه شما خونه ما جا نداره دیگه  عمه و زن عمو شوهرم با چهارتا بچه منم تو نه ماهم باردارم ،اعصابم ریخته بهم نمیشه هم حرف بزنی حوصله ندارم اصن خودم ب زور راه میرم کمر درد پا درد اصن یه درصد نمیگن عروسمون بارداره 😏 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری واقعا

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

هعییی

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...