2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 58 پست
از اون دکترا بداخلاق بی اعصابا چقدر بدم میاد ولی شما خوش اخلاقی ومهربون

البته محیط کار پزشکی ناخودآگاه به علت فشار بالای کاری و استرسش آدم رو عصبی میکنه 

من کلا آدم بدی نیستم ..مهربونم واقعا..ولی سر کار خیلی متفاوتم...شاید بگی از اون بداخلاقام😂😂😂

وقتی چند روز خونه ام برمیگردم به همون حالت مهربون قبلی !

سر کار 

اونم بیمارستان بیشتر نه درمانگاه 

کارام پیش نره یا کسی کارشو خوب انجام نده مقصر رو میشورم و پهن میکنم رو طناب 😂😂😂😂   

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته محیط کار پزشکی ناخودآگاه به علت فشار بالای کاری و استرسش آدم رو عصبی میکنه  من کلا آدم ب ...

با مریضا رابطتت چطوره؟

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
با مریضا رابطتت چطوره؟

کارشونو کامل انجام میدم در حدی که خودم راضی باشم از خودم و بدونم کار مفیدی براشون کردم 

اگه فضا آروم باشه و خلوت و خوب باهاشون خیلی مهربونم و به حرفاشون گوش میدم 

اگه شلوغ باشه و فضای استرسی و... کارمو باز کامل انجام میدم ولی دیگه دل به دلشون نمیدم واسه صحبت اضافی و...😂😂 

کارشونو کامل انجام میدم در حدی که خودم راضی باشم از خودم و بدونم کار مفیدی براشون کردم  اگه فض ...

کدوم شهری

چه دکتر باحالی هستی

حالا ما چندتا دکتر تو شهرمون هست خیلی بداخلاق و پول دوستن فقطم بلدن امپول بدن

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
کدوم شهری چه دکتر باحالی هستی حالا ما چندتا دکتر تو شهرمون هست خیلی بداخلاق و پول دوستن فقطم بلدن ...

اهوازم فعلا 

دیگه برم بخونم 😎

دیر شد🌹❤  

باید برنامه ریزی شده و با مدیریت درس بخونین یعنی حواستون باشه وقتتونو بیشتر روی چیزایی پر اهمیت تر ب ...

سلام ببخشید من یه سوال داشتم اینکه مامایی دولتی دانشگاه ساری یا هردانشگاه مازندران چه رتبه ایی میخواد؟

این کاربری دست دونفره⚘😘