2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

1095 بازدید | 58 پست

سلام  امیدوارم حالتون خوب باشه 

من دانشجوی پزشکی و مشاور رسمی موسسه کنکور هستم در خدمتتون هستم برای مشاوره اختصاصی پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم از برنامه نویسی اختصاصی و شخصی سازی شده خودتون گرفته تا تماسای تلفنی و اصلاح گزارشکار و رفع اشکال هر شب با کمترین قیمت توافقی 😀🙌🏻 خوشحال میشم بتونم چیزایی که بلدم بهتون یاد بدم ... موفق باشین🌹

😀🙌🏻 با ارائه مدرک

برای اطلاعات بیشتر در خدمتتون هستم🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم دکتر اگه یکی صفره صفر باشه با معدل 16

از الان شروع کنه میتونه پزشکی قبول بشه ایا

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
پزشک واقعی باشه خوبه😅

اره واقعی ان 

دیگه با این همه مدل های مختلف آزاد 

مازاد 

بین الملل 

تعهدی و....

همه دارن دکتر میشن 

هیچ به بعدشم فکر نمیکنن 

فکر میکنن خیلی باکلاس میرن و میان ماهی ۳۰ تومنم دارن حداقلللل 😂😂😂😂😂

یکیش خودم !

تازه ما ورودی ۸۹ بودم این شده وضعمون

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

بعد اینکه رتبه باید برای دانشکده دندان پزشکی چند باشه

درصدات باید چند باشند

دانشگاه عالی دولتی منظورمه

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
اره واقعی ان  دیگه با این همه مدل های مختلف آزاد  مازاد  بین الملل  تعهدی و. ...

شما پزشکی