2777
2789
عنوان

نی نی یاااااراراارارارارار

150 بازدید | 22 پست

چن بار تاپیک بزنم عزیزم ______negar______ با خواست خودش تعلیق شده کاربریشو برگردون لطفا

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_3    

عزیزم تاپیک رو قفل میکنید نمیشه بهتون جواب داد منم تو اون تاپیک گفتم هر کاربر فقط به درخواست خودش باز میشه بگین تماس با ما یا تلگرام پیام بدن

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_5      سلام خسته نباشید عزیزم

من کاربر twinkelgirl هستم این کاربریو از دوستم گرفتم ک با شما صحبت کنم

عزیزم من ظهر بعد از ماها تو یه تاپیکی کامنت گذاشتم ک متاسفانه به دعوا کشیده شد و کاربری من به ناحق  یکماه تعلیق شده

توی این تاپیک یه کاربری بودن ک از همون اول همرو ریپلای میکردن و بهشون گیر میدادن به یکی میگفتن سبک زندگیت  درست نیست جارش نزن به یکی میگفتن زندگیت رمانه خلاصه تو کار همه سرک میکشیدن

منو یکی از کاربرای دیگه داشتیم با هم شوخی میکردیم ک ایشون ایندفعه پرید وسط و بحث بکارتو کشید وسط و به من گفت این حرفای مفتو بزار کنار من به ایشون گفتم شما از اول تاپیک میخوای همرو به راه راست هدایت کنی فکر میکنی تنها کسی ک باشعور و شخصیته خودتی

همین شد شروع دعوا من به ایشون هیچ توهینی نکردم لینک تاپیکو دارم میتونید خودتون نگاه کنید

ایشون منو ریپلای کردن و با عرض معذرت گفتن ع..نمو بخور😐

من همونجا نی نی یارارو تگ کردم ولی هیچکدوم انلاین نشدن ایشون به من و مادرم توهین کردن منم جوابشونو دادم نیم ساعت بعد از اینکه تاپیکو استارتر قفل کرد نی نی یار ۳ انلاین شدن و پستای توهین ایشونو پاک کردن و هم منو هم ایشونو تعلیق کردن

و به من گفتن تو شروع کننده توهین بودی در صورتی ک حالا نمیدونم خوده نی نی یار یا خود اون کاربر پستشو پاک کرده بود ولی من اسکرینشو دارم

عزیزم شما بمن بگو من حقمه یکماه تعلیق باشم بخاطر توهین یه کاربر دیگه؟

به نی نی یار ۳ میگم ایشون منو مقصر میدونن و تاپیکمو قفل کردن ک دیگه تگشون نکنم و گفتن ادامه بدی به تگ کردن همین کاربریتو میبند من قبول دارم ک نباید جواب توهینای ایشونو میدادم ولی ایشون خیلی زیاده روی کردن و وقتی نی نی یار نمیرسه و یکی فکر میکنه اینجا چاله میدونه هر حرفی از دهنش در بیاد میتونه به من بگه مجبور میشم جوابشو بدم

حالا هم من مقصر شدم هم کاربریم یکماه تعلیق شده

اونم منی ک ماها بود حتی تو تاپیکا کامنت نمیزاشتم فقط پیوی با دوستام در ارتباط بودم

ببخشید زیاد شد امیدوارم شما بخونید و درک کنید❤️ممنونم

لینک تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13008940/%d8%b9%d8%b1%d9%88%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%af%d9%85-%db%8c%da%a9%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%81%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%84-%d8%b2%d9%84-%d8%b2%d8%af%d9%87-%d8%a8%d9%88%d8%af-%d9%86%da%af%d8%a7%d9%85-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%b9%d8%af%d9%88

@niniyar_5      سلام خسته نباشید عزیزم من کاربر twinkelgirl هستم این کاربریو از ...

سلام سایت شلوغه و خیلی ها تگمون میکنن همزمان مثلا بیست تا تگ داریم تا یکی یکی جواب بدیم برسیم به شما دیر میشه شما وقتی کسی توهین میکنه گزارش بزنین و تاپیک رو ترک کنین تا نی نی یار بیاد و رسیدگی کنه زیاد بحث کردین و کلا تاپیک شد دعوا و بحث با اولین توهین باید گزارش بزنین خارج بشین اگر گزارش میزدین به پدرمادرتون توهین میشد؟ نه همون اولین توهین طرف لغو میشد و تمام

حالا یه هفته تعلیق بمونین بعد بگین ازاد میکنم به شرطی که قول بدین دیگه دعوا نکنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام سایت شلوغه و خیلی ها تگمون میکنن همزمان مثلا بیست تا تگ داریم تا یکی یکی جواب بدیم برسیم به شما ...

اخه چقدررررر تو عشقی ززززززززنننننن🥹❤️

حتما عزیزم حق با شماست مرسی فداتشم🤍

@nafasبلای3     @ایسان234     @first__ladyy     @خزان_نارنجی ...

آخیشششش

من همون هستی میمون خودمو میخواستم😁😁😁❤️❤️❤️

عنتر خودم 

چقد این کاربری فاز منفی داره😮‍💨😮‍💨🤣🤣

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
آخیشششش من همون هستی میمون خودمو میخواستم😁😁😁❤️❤️❤️ عنتر خودم  چقد این کاربری فاز منفی دار ...

😂😂وقتی ازاد شدم با صدای خودم ویس میگیرم میخونم ازاد شدم خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه

😂😂وقتی ازاد شدم با صدای خودم ویس میگیرم میخونم ازاد شدم خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه

اگه نکنی شیرمو حلالت نمیکنم

چای جیشی میدم بهت🤣🤣🤣🤣🤣

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄