2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست
منم همیشه با یه سری از امضاها مشکل داشتم و دارم

بعضیا صد تا خط شعر مینویسن .جالبه که فونتشم خیلییییی درشته .
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....

خیلی خوبه

حذفش نکنید

من حالا دیگه خیلی ها را فقط از روی امضاشون می شناسم

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا عکس کاربری و امضا نشون دهنده رفتار و منش شخص مقابله برای شناخت کاربرا یه جورایی خوبه
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
**نیکا**
+10

1392/7/10 9:24 ب.ظ

به نظر من امضاها خوبن و به سایت جذابیت می ده ،حذفشون نکنید لطفا،یه تیکی بود برای دیده نشدن امضاها ،کاربرایی که دوست ندارن امضاهارو ببینن اونو بزنن خب y]
وقتی نیستی چنان به تو فکر میکنم که مغزم به نبودت پی نمیبرد...
به نظر من امضاها خوب نیستن. هیچ کنترلی روشون نیست. یه بار دیدم یه نفر چیزایی رو که اگه پست میذاشت قطع کاربری میشد توی امضاش نوشته بود. همین جوری هم واسه خودش میگشت نه میشد گزارش بزنیم براش نه هیچی.
سلام

لطفا برای آگهی کنار تایپیک و کلوپ ها نظرسنجی بذارید..ممنون.
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
امضا یه روش خوب برای شناخت کاربرا هست با حذف امضا مخالفم. در ضمن جذابیت نی نی سایت به امضای کاربرا هم هست. صد در صد مخالفم.
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
سلام پیشنهاد میکنم برای امضاء ها تعداد کاراکتر تعریف کنید

و اگه کسی امضایی داشت که مزاحمت ایجاد میکرد و یا خیلی طولانی بود و یا... بقیه بتونن گزارش بدن و درخواست حذفشو بدن

در کل امضاء خوبه اما میشه برای عکسهاش هم اندازه معینی را مشخص کرد که از اون بیشتر نشه تا صفحات هم سنگین نشه

بعضیا قصه مینویسن توی امضاشون
پسرم رادین قشنگ ترین هدیه زندگیمه❤
من موافق امضاهام
با خوندن امضاى هر کاربر یه شناخت کلى از طرز فکر اونها به دست میاد و این براى برقرارى ارتباط بهتر مفیده

تو نظر سنجى هم شرکت کردم : امضا باشد ولی محدود بشود به متن مختصر
:)
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
*آزاده* محترم . . برای هر جیزی که نظر سنجی نمیشه گذاشت . . . آگهی های کناری هست که باعث میشه 8 نفر تو سایت کار کنند و سایت را اداره کنند . . .
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810