2777
2789
عنوان

چند تا صلوات واسه مادر امام زمان میفرستید حاجت میگیرید به منم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 35 پست
14صلوات به نیت 14معصوم

سوالی بود 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
من بیشتربرای ۵تن نظرمیکنم ۱۰۰۰تاصلوات نتیجه میده😍

یک نفر فهمید سواله بلاخره 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالی  بود

عههه ببخشید باچشمای خواب الود خوندم.

والا اینحوری نذر نکردم.ب هرحال باعث خیر شدی ک صلوات بگیم برا مادر امام زمان(عج).

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
سوالی بود  

اهان علامت سوال ندیدم😊، من چله زیارت عاشورا، چله دعای علقمه، چله ی یا فاطمه ی زهرا، و حدیث کسا گرفتم، اینارو هر روز به مدت چهل روز انجام دادم، البته قبلش برای مادر امام زمان، برای امام حسین، برا حضرت زهرا، و برا شهید هادی و سامانلو برای هر کدوم جدا دو رکعت نماز هدیه میکردم .... حاجتمم گرفتم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
عههه ببخشید باچشمای خواب الود خوندم. والا اینحوری نذر نکردم.ب هرحال باعث خیر شدی ک صلوات بگیم برا م ...

شاید همین که متوجه نشدیم سوالیه و ایشون بانی خیر شد و صلوات فرستادیم بنا به حاجت رواییشون باشه ان شاالله🙏

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
عههه ببخشید باچشمای خواب الود خوندم. والا اینحوری نذر نکردم.ب هرحال باعث خیر شدی ک صلوات بگیم برا م ...

قسمت