2777
2789
عنوان

چند تا صلوات واسه مادر امام زمان میفرستید حاجت میگیرید به منم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی خواستم تا حالا حاجت نگرفتم😔😔 آدم خوبی هستما و همه ازم راضین😔😔😔 دیشب فکر می کردم آدمهایی ...

از این به بعد بسپر به خدا بگو هرچی صلاحمه پیش بیاد 

همه مشکلات خودشونو دارن ما که توزندگی مردم نیستیم شاید همونی که تو فکر میکنی کارش رو رواله یه مشکل بزرگ داشته باشه از طرفی اونا هم درمورد تو همین فکررو میکنن که مشکلی نداری بهتره زود قضاوت نکنیم 

انشاءالله هرچی به صلاحته پیش بیاد برات صلوات میفرستم❤

هرچی خدا خواست💜🤍💛
جمله ی سوالی بود

اها دیگه نیت شد صلوات بفرستم خدا خیرتون بده

برا ظهور آقا وخوب شدن مامانم و آرامش خونه ها از جمله آرامش خانواده و خونه مادرم صلوات خدا خیرتون بده ان شاءالله الهی آمین
۱۰۰تا خدا کمک همه بکنه امضام و خودمم دعا کنین مرسی

صلوات فرستادم برای امضات😊

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

منم100صلوات میفرستم.

التماس دعادوستان 🌹

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

14صلوات به نیت 14معصوم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
هر چی خواستم تا حالا حاجت نگرفتم😔😔 آدم خوبی هستما و همه ازم راضین😔😔😔 دیشب فکر می کردم آدمهایی ...

ببین من توام یا تومنی دقیقا عین خودتم 😮😮

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
منم100صلوات میفرستم. التماس دعادوستان 🌹

سوالی  بود 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏