2777
2789

سلام من ۲۱ سالمه و همسرم۲۴ از صفر شروع کردیم الان خونه خریدیم و ی ماشین تازه ی سال و چند ماهه اومدیم سر خونه زندگیمون...هردومون کارمندیم و من حس میکنم زیاد زحمت میکشم برا زندگیمون همسرم صبح ۶ میره و ۳ برمیگرده منم دانشجو معلمم اون ک صبح میره منم کارای بانکیمونو انجام میدم بعد کارای خونه رو هم میکنم بعدم ک از سرکار میاد شروع میکنیم کار خونگی انجام میدیم هردومون کمر درد میشیم منتها اون زود میخابه و من باز بیدارم... 

بنظر شما زیادی زحمت نمیکشم؟؟؟😔😔😔

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجو معلمم ؟!!!!

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

منم دانشجو معلمم ترم پنجم البته سخته همزمان درس خوند و زندگیو مدیریت کرد شما اطلاع دارید بعد از تموم شدن درسمون میتونیم تو بخش اداری کار کنیم یا نه چون تو نت خوندم فرهنگیان حق انتخاب دارن آموزشی باشن یا اداری

زندگی و وقتی دوتایی بسازی لذتش بیشتره. بهتون افتخار کردم پایدار باشید بهتره توم ی ساعت کنار همسرت اس ...

اون زود بیدار میشه من تا نه اینا میخابم طفلک نظامیه تو پادگان کلی اذیتشون میکنن هرروز کلی ورزش و کوه نوردی و تیراندازی دارن😔😔

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
منم دانشجو معلمم ترم پنجم البته سخته همزمان درس خوند و زندگیو مدیریت کرد شما اطلاع دارید بعد از تموم ...

ن فقط میدونم ک به مدت دوبرابر تحصیل باید خدمت کنی تو مناطق محروم

عزیزم من و همسرم هم شاغل هستیم هر دو. ایشون سر پروژه هستند و هفته ای دو روز منزل هستند. علاوه بر کار ...

من همه دوستام تو خونشون هستن هیچ کاری نمیکنن من کلی خسته میشم از کمر درد میمیرم گاهی

منم دانشجو معلمم ترم پنجم البته سخته همزمان درس خوند و زندگیو مدیریت کرد شما اطلاع دارید بعد از تموم ...

میشه لطفا بگی که رشته دبیرستانت چی بود و دانشگاه چی قبول شدی و آیا قبولیش سخت بود یا نه؟ 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!