2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 60 پست

روزی چند ساعت و چطوری میشه درس خوند؟؟

میشه ریاضی اصلا نزد؟فیزیک هم فقط دوازدهم و زبان فقط لغت؟؟؟؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

سلام. خسته نباشید. من رشتم تجربیه وتازه استارت زدم.خیلی عقبم. اگه از رو بودجه بندی بخونم خوبه؟

و من هرچی بودجه بندی میبینم همش مال ۹۸هست. از روی همون میشه خوند بنظرتون؟

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بخواین میتونین یک ماهه ثبت نام کنین ان شاالله اگه راضی بودین و پیشرفتتون خوب بود ادامه بدیم تا ک ...

من میتونم رتبه خوبی تو انسانی نظام جدید بیارم 

اخه خودم تجربی نطام قدیمم 

اصلا نمیدونم باید چکار کنم 

و از کجا شروع کنم 

اگه بخواین میتونین یک ماهه ثبت نام کنین ان شاالله اگه راضی بودین و پیشرفتتون خوب بود ادامه بدیم تا ک ...

هزینش چنده؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

برای کنکور تجربی باید کتابای چاپ چ سالیو خوند؟؟و برای زیست باید اصطلاحاته فارسیو خوند یا انگلیسی؟؟

برای کنکور تجربی باید کتابای چاپ چ سالیو خوند؟؟و برای زیست باید اصطلاحاته فارسیو خوند یا انگلیسی؟؟

سنجش گفته کنار اصطلاح های فارسی انگلیسی شونم مینویسه تا کسی قاطی نکنه

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 
سنجش گفته کنار اصطلاح های فارسی انگلیسی شونم مینویسه تا کسی قاطی نکنه

اخ من فقط انگلیسیشونو میخونم

چطور میشه باهاتون ارتباط داشت و ازتون برنامه گزفت و کلا هزینه اش چقدره؟

اگه موافقین خصوصی صحبت کنیم اگه به نتیجه رسیدیم دیگه کارمونو شروع کنیم از طریق واتساپ، ولی نمیذارم جوری بشه که کسی به خاطر هزینه از کنکورش عقب بمونه نگران نباش

چطوری میشه باهاتون ارتباط داشت ؟و هزینشو هم میگین ؟

اینجا خصوصی صحبت کنیم اگه  به نتیجه رسیدیم از طریق واتساپ کارمونو شروع کنیم هزینه با توجه به کارایی که قراره باهم انجام بدیم البته چون ماه اولتونه با من مشاوره برمیدارین هزینه توافقی و کمتر از همه جا که اعتمادم بکنیم به من برای ماهای بعدی