2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

116 بازدید | 16 پست

سلام من دانشجوی پزشکی و مشاور رسمی موسسه کنکور هستم در خدمتتون هستم برای مشاوره اختصاصی پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم از برنامه نویسی اختصاصی و شخصی سازی شده خودتون گرفته تا تماسای تلفنی و اصلاح گزارشکارای هر شب با کمترین قیمت توافقی 😀🙌🏻 خوشحال میشم بتونم چیزایی که بلدم بهتون یاد بدم ... موفق باشین🌹

قیمت ۱۰۰تا ۱۵۰ تومن 😀🙌🏻 با ارائه مدرک

برای اطلاعات بیشتر در خدمتتون هستم🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کرده مگه بنده خدا؟😐 خب مشاوره اومده تبلیغ کنه کارشو نمیفهمم کجاش زشته😐

اگر اینکاره باشه توی همون شهرشون به اندازه کافی دانش آموز ریخته با این قیمت 

چه لزومی داره به نظر شما بیاد اینجا خودشو معرفی کنه؟

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
اگر اینکاره باشه توی همون شهرشون به اندازه کافی دانش آموز ریخته با این قیمت  چه لزومی داره به ...

من دانش اموز دارم چون امتحاناتم تموم شده و وقتم آزادشده خواستم دانش اموز بیشتری داشته باشم من تو موسسه ماهانه کم کم دارم ۲۰۰تومن میگیرم از دانش اموزم گفتم که با ارائه مدرک😶

من امسال سال سوممه ولی به معنای واقعی دیوونه شدم شدم که آیا واقعا علاقم پزشکیه یا نه همش دارم به رشته هایی مثل هوش مصنوعی و فیزیک کوانتوم اینجور چیزا فک میکنم از یه طرف پزشکی رو دوست دارم از این جو حال بهم زن پزشک پرست ایران حالم بهم میخوره

من دانش اموز دارم چون امتحاناتم تموم شده و وقتم آزادشده خواستم دانش اموز بیشتری داشته باشم من تو موس ...

این خانم انگار کلا مشکل داره الکی پارازیت میندازه آدمی که الکی یه چیزی میپرونه اینجا زیاد هست

من امسال سال سوممه ولی به معنای واقعی دیوونه شدم شدم که آیا واقعا علاقم پزشکیه یا نه همش دارم به رشت ...

هر آدمی باید به خاطر حال خودش زندگی کنه تو اون رشته ای که خودش فکر میکنه براش برتری داره و دوستش داره پس بدون توجه به جو و حرف بقیه آدما رشته مورد علاقتونو انتخاب کنین و تو همون رشته تلاش کنین و بهتر باشین 

موفق باشین🌹

من دانش اموز دارم چون امتحاناتم تموم شده و وقتم آزادشده خواستم دانش اموز بیشتری داشته باشم من تو موس ...

خب همون جا کار کن 

مدرک به چه دردی میخوره 

میدونی دختر خاله ام به یکی همینجوری اعتماد کرد اصلا مشاور خوبی نبود 

ترازای قلمچیش افتضاح بودن بهش میگفتم بذار خودم برات برنامه بدم و مشاوره بدم بهت میگفت نه من خودم مشاور دارم

حتی تربیت معلم قبول نشد

سال بعد خودم مشاورش بودم پزشکی قبول شد 

چرا به نظرت؟

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره