2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 58 پست
بله😅🙌🏻

درخواست میدم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه درخواست مو قبول کنین  راهنماییم کنین  خواهش میکنم...

عزیزم بخدا من چیزی بلد نیستم در همین حد میتونم بگم از دیوار راحت میتونی پیداکنی.بزن کتاب اصلی درسی.حتی کتابفروشی دست دوم شهرتونم میفروشن ولی دیوار ارزون تره

عزیزم بخدا من چیزی بلد نیستم در همین حد میتونم بگم از دیوار راحت میتونی پیداکنی.بزن کتاب اصلی درسی.ح ...

واقعا مرسی 

از دیشب گشتم 

فعلا اختصاصیارو پیدا کردم 

مرسی❤️

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
واقعا مرسی  از دیشب گشتم  فعلا اختصاصیارو پیدا کردم  مرسی❤️

خیلی خوبه خداروشکر.عمومیارو نداشتی ام مهم نیس من که از رو کتاب درسیا که درسنامه ام داره میخونم مثل دینی جامع گاج.و ادبیات موضوعی

خداروشکر موفق باشین🌹❤

مرسی عزیزم❤️

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
خیلی خوبه خداروشکر.عمومیارو نداشتی ام مهم نیس من که از رو کتاب درسیا که درسنامه ام داره میخونم مثل د ...

من از مشاور پرسیدم 

میگن فقط دینی و ادبیاتش متفاوته با نظام قدیم

خواهش میکنم عزیزم بازم برای اطلاعات بیشتر میتونیم خصوصی صحبت کنیم🌹😀

سلام عزیزم 

راستش ی چند تا سوال داشتم 

اول اینکه میشه هزینه ی مشاورتون رو بگید؟؟

ی سوال دیگه اینکه شما از کجا ثابت میکنید ک رتبه برتر بودید( البته خدایی نکرده قصد توهین دارم ولی خب مشاور ها معمولا مشخصاتشون رو میدن و یا مدرک میدن مث کارنامه کنکورشون و کارت دانشجویشون ) اگر ب توافق رسیدیم خوشحال میشم مطمئنم کنیم 

ممنون از شما دوست عزیز😍😘

سلام عزیزم  راستش ی چند تا سوال داشتم  اول اینکه میشه هزینه ی مشاورتون رو بگید؟؟ ی سوال ...

سلام بله حق دارین 😅 باهم صحبت کنیم اگه به توافق رسیدیم  براتون مدارک میفرستم مطمئن بشین😅🙌🏻برای هزینه هم چون ماه اولتونه هم برای قیمت کلش باهاتون راه میام هم برای نحوه پرداختش