2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 58 پست
اینکه ناراحتی نداره خیلی جاها کتاب دست دوم با قیمت مناسب میفروشن به خاطر این پا پس نکش دوست من همه م ...

کجا؟خیلی گشتم 

دنبال خود کتابهام 

اما همه کتاب تست میفروشن اونم گرون 

نمیدونم کدومش درسنامه دارن 

بدجوری گیر کردم

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی تنبلی میکنم همش فردا فردا میکنم چیکار کنم دارم دیونه میشم

اخ اخ اگه بدونی داری چه فرصت طلایی از دست میدی راستش من برای دانش آموزانی مثل شما خیلی جدی برخورد میکنم یعنی هررر شب راس یه ساعتی باهم قرار داریم باید بیاد و بهم گزارشکاز دقیق اون روزو بده اگه مشکلی داشت باهم رفعش میکنیم که فردا تکرار نکنه اما اگه تنبلی بخواد بکنه خیلی دعواش میکنم😅 خیلی وقتا پیش اومده بهم گفتن از صبح که پا ميشيم از ترس گزارشکار شب میخونیم😂

حتما برات میگردم پیدا کردم رود بهت خبر میدم😀🏃‍♀️

خیلی دلم گرفته 

خیلی غصه دارم و ناراحتم از خودم 

امشب گفتم اینجا بنویسم کور سوی امید 

شاید بشه 

مرسی عزیزم❤️

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
Ketabeast.2این ایدی ایستاگرامه عزیزم برو ان شاالله که پیدا میکنی🤲🏻🌻

دوباره آدرس و تایپ میکنین 

پیدا نشد

انگیز ندارم😶 نگفتی امیدی هست

مطمین باش که امیدی هست همه آدما میتونن به هر چیزی که میخوان برسن به شرطی براش با امید تلاش کنن😍 با قدرت و انرژی برو جلو و به خدا توکل کن مطمینم نتیجه میگیری