2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

437 بازدید | 58 پست

سلام من دانشجوی پزشکی و مشاور رسمی موسسه کنکور هستم در خدمتتون هستم برای مشاوره اختصاصی پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم از برنامه نویسی اختصاصی و شخصی سازی شده خودتون گرفته تا تماسای تلفنی و اصلاح گزارشکارای هر شب با کمترین قیمت توافقی 😀🙌🏻 خوشحال میشم بتونم چیزایی که بلدم بهتون یاد بدم ... موفق باشین🌹

هر سوالی داشتین در خدمتتون هستم 🌻

چندمیگیرید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب نظام جدید و ندارم💔

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
توافقی اگه کسی بدونم شرایط مالی خوبی نداره خیلی باهاش راه میام که از کنکور عقب نمونه 

خدا اجرت بده من خواهرم ماهی ۲۹۵میده با برنامه دقیق و کامل پیگیری دائم هفته یبارتماس مشاور و اینکه باخانواده هم ماهی یبارتماس البته پکیچ ارزونتر هم داشت 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!