2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلام
خوبین خوشین؟
نانسی جونم مبارک باشه،انشاله هر دوشونو عروس کنی،واقعاوحق داری من میدونم چی میکشی،غریبی و دست تنها دو بچه رو بزرگ کنی خیلییییییی سخته.ولی بقول سحر چند وقت دیگه کیفشو میکنی.

از وقتی برگشتیم ریحانه
خیلی بد شده،باباش بره بیاد همش پشت سرش گریه میکنه،دیگه دیوونم کرده،دیشب اینقدر گریه کرد که بالا آورد.الانم نیم ساعته یه قاشق غدا تو دهنشه،منم دیگه رسما دیوانه شدم.
سما یه بی بی چک بزار خیال خودتو مارو راحت کن!شاینا خیلی جیگر شده،هم هیکل ریحانه ست

نارینه مهربون ممنونم،آره واقعا فقط دلم بهمین خوشه.راستی رمز گذاشتی برای وبلاگ؟آی دی فیستو بده یا تو منو اد کن،arezoo sahafzadeh

نینا جون عروسیتون مبارک،کم میای فیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمیم جون رمز رو برات تو وبلاگ ریحانه گذاشتم
متاسفانه دو تا پستای اخرم فارسی ننوشتم وقت نکردم
اون عکسها که گذاشتم لباسایی هست که دوستم برای تولدش از آمریکا فرستاده و چند تا تزیین برای تولدش
تو فیسبوک ادت میکنم
راستی چه بد، ببین چقدر گریه کرده که بالا اورده طفلک از دست مدل غرا خوردن بچه های این دوره زمونه که ادم رو پیر میکنن
من همیشه به شوهرم میگم اگر امور اینجوری غذا نمیخورد من حتما اون یکی رو الان تو دلم داشتم خخخخ
من :
شوهرم :ً

نینااااااااااا !!!! بابا بیخیال وزن طبیعی برای تو ٥٦-٥٧ هست ، اونوقت الان ٥٤ هستی میخوای لاغر کنییییییییی !؟!؟!؟ هی وای من ، بیخیال شو دوستم
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
بچه ها من بالاخره کار درست کردن تزیینات تولد آمور رو تموم کردم دو ماه بود داشتم کار میکردم
بعضی کاراش دوباره کاری شد و امور نمیزاشت زود تموم کنم
وقتی هم میخوابید کار خونه داشتم اینه که خیلی طول کشید
ولی خیالم راحت شد
فقط باید روز تولد که خوشبختانه جمعه است بچسبونمشون
آخی طفلی نی نی ریحانه خوب بچه وابسته شده این چند وقت زیاد باباش رو دیده؟ بهش منطقی بگو بابا میره سر کار پول در بیاره زودی میاد.

نارجونم دمت گرم خسته نباشی من که خیلی تنبلم بد هااا فکر کنم امسال هم تولد معمولی بگیرم یهو تولد 4سالگیش رو مفصل میگیرم با تم لاکی لوک چون خواهرم یه ست کامل لباس لاکی لوک برای 4سالگی کیانمهر از دیزنی لند آورده واسه همین یهو اونموقع میگیرم.
در مورد وزنم هم نمیدونم فکر کنم مریضی لاغری گرفتم بعد زایمان همش فکر میکنم چاقم :((.

شمیم جون فعلا تهران نیستم موبایلم هم فی شکن نداره واسه همین نمیام فیس وگرنه من خیلی فعالم فکر کنننن
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همگی.

نیناخیلی ناشکری.یکم بذار گوشت برات بمونه آخه لباس شب هم اگه یکم تو پر باشی قشنگ میشه.البته 54 باقد166 همچین تو پر نیست.همین وزنت خوبه دیگه بیشتر از این لاغر نشو حیفه بابا.

بابا نارجون تو هم هیکلت که خوبه من نمی دونم شما دیگه از خوش هیکلی چی می خواید؟

شمیم واقعا چی می کشی.سارا که الان چند وقته باباشو درست و حسابی نمی بینه چند وقته به دلایلی کارش زیاد شده شبا 10یا 11 میاد خونه . منم انقدر احساس تنهایی می کنم از دستش حسابی ناراحتم فردا مادرشوشو اینا با خواهرشوشو دارن می رن مسافرت اما ما به خاطر کارش نمی تونیم بریم انقدر ناراحتم دلم لک زده برای یه مسافرت.

خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
بچه ها من از خوشحالی دارم بال در میارم
قبل از بارداریم من همیشه یاسمین و یاز میخوردم
بعد از اون هم که خواستم بخورم گفتن پیدا نمیشه خلاصه خیلی افسرده شدم که چرا زیاد نخریده بودم و اینا

بعد یکی گفت که تو داروخانه های مثل حلال احمر و اینا پیدا میشه با نسخه
منم رفتم دکتر زنانم چک اپ و گفتم برام نوشت
حیف سه ورق بیشتر نمینوشت
خلاصهههههههه من الان سه ورق یاسمین دارررررررررررم هورااااااااااا
البته گفت اگر نبود ایرانیش هست ولی ماه اول باید جلوگیری داشته باشی اگر ایرانیش رو میخوری !! ( قاااابل توجه سما جونم که من متمعنم مامان شده هههههه )
اخ اخ زهره واقعا ادم تابستونا مسافرت نره اصلا نمیشششششششه مخصوصا شما که شاغلین و حتما به زنگ تفریح احتیاج دارین
ولی خوب دیگه اگه شرایط همسرت اینجوریه بنده خدا تقصیر نداره که ایشالا زود کاراتون ؤوبراه شه یک مسافرت عاااالی برین

نینا جون خوب کاری میکنی هر طور راحتری اون کار رو بکن اصلا ادم نباید برنامه های خودش رو با بقیه مقایسه کنه . رااااااحت.
سلام عزیزای دلم خوبین فرشته هاتون خوبن. می دونم که خیلی وقته نمی یام سر بزنم بیشترین علتش بردن لب تاپ توسط همسری بود با موبایل هم خیلی سخت وارد می شم. آوان خیلی خیلی شیطون شده وزنش رو همون 14.200 مونده ولی قدش بلند شده تقریبا 93 یا 94 اعداد رو انگلیس و فارسی تا ده می شمره. تقریبا جمله بندیش کامل شده شعر می خونه. وخیلی حرفهای گنده تر از دهنش می زنه. اونروز بهم می گفت آخه من از دست تو چکار کنم. تقریبا 10 یا 12 تا کلمه رو انگلیسی بلده اسم خودش رو هم انگلیسی باشه می خونه. بعضی وقتها بر اساس این که چکاری با باباش داشته باشه جورای مختلف صداش می کنه. مثلا یک وقتهایی رضا صداش می کنه بعضی وقتها بابا جان یک وقتهایی هم دکتر عسکری
عاشق آوانو بابای آوانم
موندم اصلا براش تولد بگیرم یا نه خودم تصمیم این بود که فقط یک کیک کوچیک بگیرم تولد سه نفره بعد هم ببرمش آتلیه عکس بگیرم. هنوز هم مرددم که چیکار کنم من بیشتر سر اون کادو مشکل دارم چون وقتی تولد می گیری بقیه تو معذورات قرار می گیرن برا دادن کادو
عاشق آوانو بابای آوانم
سلام
نارینه مرسی که ادم کردی تو فیس،هنوز وقت نکردم پیجتو ببینم،

زهره واقعا سخته،شوهر منم نه ماه که گیر مدرسه ست،تابستونم میگه میخوام به کارای عقب افتاده شرکت برسم!اینم تابستون ما.مسافرتام یا تنهاییه یا در حد سک سک!

ماشاله به آوان،خودت باهاش زبان کار کردی؟عالیه با اینهمه درس و کار ایول داری.